Söndag och mors dag och marknad

Äntligen får vi en lugn stund idag!
Thea och Majken sover och jag ska snart lägga ut lite tradera prylar. Kristoffer har inte mått sådär hundra under helgen. Han blir så väldigt liten och ynklig när han är sjuk, min älskling! Tjejerna har iaf hållt sig friska, lite småsnorigt bara och jag känner av pollen. Annars mår vi bra om det var nån som undrade..haha.

Idag ville mormor bjuda Thea på lite karusellåkning på marknaden och det uppskattades såklart!:)
Vi har en riktigt liten tuffingtjej vi, hon är helt galen:) Att hoppa i hoppborgen var inge speciellt, "kopparna" åkte hon själv och de tyckte hon var sådär.. Det bästa var lilla berg-och-dalbanan som hon åkte ett x antal ggr. Direkt hon klev ur ville hon åka igen å igen å igen.. Jag törs inte fundera på hur mycket pengar hon har åkt upp under helgen:O...


Förbaskade mössor ni ska ha på mig jämt!, tänker nog Majken...
Inte ens solhattar med knyt får sitta kvar!



Undra vad Thea tycker om karusellerna på Liseberg när vi ska dit snart??;)
Jag tror att vi kommer ha fullt upp då!


Annars tycker jag marknaden var mest skit och skräp.. Jag köpte inte ens marknadsnougat i år!! Kristoffer hittade ingenting heller.

Alltså, jag har väärsta åka-och-shoppa-begäret just nu. När jag räknar efter har vi inte varit iväg till Kupolen på 21 dagar:s Det är svenskt Elinrekord!!
Jäkla tråkmånad och tråkräkningar som gör att vi måste snåla! Jag som vill fylla på min garderob. blä.
Nästa löning däremot blir trevligare så det är väl bara att hålla ut:)

Nu ska jag titta till Kristoffer som bakar banankaka till mig på mors dag..hihi♥



Euroblablabla..

Ojojoj vilka bidrag vissa länder har!!:O Fast dom tänker väl lika om Sveriges bidrag oxå kanske?? Bulgarien har ju värsta brolle kopian ju.. Iaf lite röstmässigt..ibland
Hejja Sverige iaf!! Jag gillar Anna!

Kristoffer har åkt till jobbet nu och Thea och Majken sover! Jag funderar på om båda två är lite febriga nu:( Det visar sig inatt hur friska tjejerna är..
Natten tills idag var inte kul. Jag kom inte i säng förrens 01 och Majken vaknade vid 05. Jag tappade upp ett bad till oss ist för att försöka få henne att somna om, å mitt i badningen kom Kristoffer hem från jobbet så då satt vi helt plötsligt alla tre och badade:) Kristoffer fick flashbacks och tyckte det kändes som när Thea var pyttig!? Badade vi så mycket då? Jag minns inte..

Nu ska jag skära upp lite vattenmelon som belöning för att jag varit en sån viktig och nödvändig människa idag! Jag har ju fått iväg en massa prylar på tradera och jobbat. Peneningarna rullar;) Det gick förresten bra att jobba, förutom att jag "kutta" upp fingret..haha.. Nää jag måste sluta säga så. Låter fördjävligt! Det tog kortare tid än jag räknat med. good.

Godnajt

Jupp!

Usch vad jag blir störd på min sambo. Typ idag. "Ska hon äta nu?" "Ska hon äta nu då?", "Ska hon byta kläder innan?" Jamen det blir ju stora fläckar av spaghetti å köttfärssås.. Tråkigt att det har blivit så att han ibland inte törs göra hur han vill med barnen, även när jag är hemma. Tråkigt att jag vill vara rädd om vissa kläder tjejerna har. Tråkigt att det blir stora monsterfläckar av tomat som aldrig går bort. Blää. Aja.. Men jag har blivit bättre endå på att inte påpeka hur han gör med tjejerna! Inte helt bra, men lite...

Vi har som sagt varit i Disponentparken idag. Dagen till ära hade jag satt på mig en vit sommrig tunika, som var allt annat än vit nu när vi kom hem..:/ Men det var trevligt:) Thea var så intresserad av kaninerna och lekstugan dom hade. Sen åt hon "hemgjorda" pannkakor, med ägg från hönsen som fanns där. Jag tog ost/skinkpaj. Gott skit! Vi hann precis sätta oss i bilen innan det började regna. Dit åker vi någon mer gång i sommar!

Äppelblom!!


Sommarfina tjejer:)


En snorig Majken.. Förkylningen slog till pang bom imorse:(






Thea möblar..


Nu ska jag åka iväg och göra ett litet jobbpass, får vi se hur de går!

Tjinjeling






 


Idag är vi på utflykt vid Disponentparken ...

img_0252 (MMS)

Idag är vi på utflykt vid Disponentparken med kyrkis!:)  kulkul!


Linnea 19 år!

GRATTIS TILL MIN FINA LILLA LILLASYSTER LINNEÀ!!
19 ÅR IDAG!:)  Vi kommer med paket sen!



Å vem ska börja på Biskopsnäsets förskola i augusti?? Jo THEA LUNDBERG!:)
Det blev så ändå, egentligen ville jag skola in henne i januari, men då skulle hon troligtvis inte få någon plats och det kändes länge att vänta tills aug -11. Så, så får det bli!


Fick hem ett paket idag som jag budat hem på tradera. NYA pop tights som passar perfa till Majkens nya sommarklänning. Och ett par meandi velourpuffbyxor. 68:-


Nää nu måste vi skynda oss till fotografering! Att jag ALDRIG lýckas planera rätt med tider. SUCK!


Rulla rulla liten bulle...



Jag som har en förkärlek till Kanelbullar,HUUR kan jag ha missat denna söta body från Lindex?? 59,50:-. Hur som helst. Den hugger jag imorgon! Prinsesstårta-bodyn oxå förresten! Synd bara att 86 är på gränsen till för litet åt Thea:( Om jag klipper av grenen och gör en T-shirt av den kanske;)??

Thea sover hos mommo, moffa och Fia ikväll så jag hoppas hon tar sig en rejäl skönhetssömn för imorgon är det fotografering på BVC som gäller:) Igen! Vi har nog inte missat en enda fotografering där sen Thea föddes. Fotografen som brukar komma dit är bara FÖR bra! Blir alltid jättefina kort och hon får alltid tjejerna på fall så dom skrattar och ler så sött:)

Jag har sysslat med att lägga ut en massa traderapryls nu på kvällen, men JISSES vilken tid det tar! 

Majkenskruttan har börjat med nåt knepigt. Istället för att skrika när hon vill nåt, typ hyperventilerar hon genom näsan.. Hon tar i så hon ser ut som ett russin i ansiktet och så andas hon jättefort..haha.
Idag fick Kristoffer sänka botten på hennes spjälsäng efter att hon stått och svajjat över kanten när man har kommit och ska lyfta upp henne.

Annars har jag fullt sjå att planera in veckorna. Det är nåt inplanerat varje dag! Imorgon fyller självaste lillasyster 19 år.. Och så är det ju marknad till helgen. Det hade jag missat helt! Jag har ju inte sett en endaste liten skylt uppe vid vägen??!

Sex and The City 2 har väl premiär på bio imorgon eller på torsdag? Den vill jag gå och se! Någon som vill hänga med??




Måndag




Fina lilla Majken som snart blir 8 månader!

Mitt huvud känns måttligt tungt idag! Jag jobbade på förmiddagen och försökte få in allt viktigt jag ska komma ihåg i mitt lilla trånga huvud. På torsdag ska jag fixa det själv!
Jag har ju varit hemma i 2½ år nu och lullat runt. Nu ska helt plötsligt huvudet koncentrera sig på annat än barn;) Det är kul iaf!

Annars har vi inte gjort så mycket speciellt idag.. Totte kom hit och gjorde Kristoffer sällskap på em. Dom är så händiga våra män, ska du veta Karin! Dom fixade vindrutetorkarna på våran Opel! Såå skönt att ha det ur världen. Det hade kostat multum att lämna in den på verkstan. Kristoffers högtalare fick dom igång på oxå, så nu slipper jag få skulden för att jag tvingade honom att ställa ut dom i garaget så dom gick sönder!

Nu sitter Jonny, Linnea och Sofia samlade i köket och spelar Den försvunna diamanten. Dom ska tydligen ha spelkväll här ikväll. Barnen sover och Kristoffer åker snart till jobbet! Jag borde försöka lägga ut massa grejjer på Tradera, om jag orkar! Idag var det jobbigt att vara mamma till två barn, jobba litegrann och hålla hushållet i bra skick med allt vad de innebär..





Thea är så glad! Hennes marsvin Tuffsen, f...

img_0247 (MMS)

Thea är så glad! Hennes marsvin Tuffsen, får vara ute på grönbete idag:)


Bal och helg

I fredags var det dax för syster Linneá att gå på balen:)
Vilket bajsväder, regn! Men alla verkade glada och nöjda ändå:) Däremot fick jag ungefär NOLL fina pics..:(
Med ett nytt objektiv jag var ovan vid, en syster som höll sig undan och alla släktingar som stod i vägen var dessa kort dom bästa av dom få, jag fick ihop!




Så fina såå! (hon i mitten oxå...:O)





Suddigt värre:/
Nu väntar jag på STUDENTEN, den 4:e juni! Jihoo! Och säckgången! När är den förresten? 


Idag ska vi på Meandiparty i Smedjebacken kl 14. Undra vad det är för nya grejer dom fått in?!
Hela familjen strosar omkring i pyjamas fortfarande, så nu äre dax att klä på sig och förbereda lite lunch!

Förresten! Majken är så duktig!
När vi frågar; "Kan du klappa händerna, Majken?" eller om vi sjunger lite på en trudilutt, Då klappar hon sina händer för fullt:) 
Säger vi "Hej hej hej". Då sträcker hon ut sin lilla arm och vinkar till oss! Älskade lilla sötnosen♥

Thea plockar med sina plånböcker och väskor hela dagarna. Men vilken pärs i fredags när jag skulle in på Försäkringskassan med barnen! Thea var HELT omöjlig. Inom loppet av 5 min hann hon:

*Snubbla och riva ner en 3 meter hög "reklampelare", visserligen i tyg, men ändå.
*Hoppa i soffan med skorna, sen vidare från fåtölj till fåtölj.
*Hitta en bläckpenna och kladda ner hela "maj månad" i en almanacka jag fick låna av personalen för att kunna anteckna. När jag sen får syn på kladdet och jag ska ta papperet ifrån henne rivs hela bladet av:( OOOPS!
*Ligga på golvet och gallskrika.

Usch vilken kass mamma jag var då! Men jag hade fullt upp med att fylla i papper och bära på Majken.
Ibland får man välja mellan pest eller kolera. Visserligen hade jag kunna satt båda barnen i vagnen men då vet jag att dom hade skrikit ikapp..Hmm.. Jag kanske lär mig bättre snart!


Kläder är överskattat i sån här värme!

img_0239 (MMS)

Kläder är överskattat i sån här värme!


Godmorgon!  Väntar på Amanda för att hänga...

img_6807 (MMS)

Godmorgon!  Väntar på Amanda för att hänga med å JOBBA! Längesen jag var upp och iväg såhär tidigt, ensam utan familjen:) Passar på att dricka lite morgonlatte. I lugn å ro!  Ha en trevlig dag!


Den här sminkpennan håller på att driva mi...

img_0234 (MMS)

Den här sminkpennan håller på att driva mig till vansinne! Mina systrar har bråkat om den konstant i ett år nu.. Linnea tog den av Fia för att hon inte tyckte att hon förtjänade ett sånt "dyrt" märke, men har förnekat det. Fram tills nu, när vi hittar den i Linneas sminklåda! Håhåjaja.. Kära systrar, jag kunde ha köpt en ny varsin till er! Dase, vad ni håller på!!


Nu är äntligen hela familjen samlad idag! ...

img_0233 (MMS)

Nu är äntligen hela familjen samlad idag!  Vi har precis plockat fram lilla poolen så tjejerna får premiärbada!;)


Just de ja...

..Måste ju visa mina fynd jag hittade på stan idag!
Nu har dom 70% på snurrorna på Lilla Ängeln, ist för 50!
Dessutom är det halva priset på smycken och hårgrejer inne på KappAhl.

85,50 för allt på bilden!


En varsin pyjamas till flickorna.. 45 och 38:-
 

Nyckelpigeklänning från svenska DUNS. Jag har kollat in den länge men tyckt den var lite för dyr. Kostade 249:- då. Nu 78.50:-! Strl 104, så den var ju liite för stor för Thea.. Kanske åker ut på Tradera ist??!
 
Jordgubbsportmonän har Thea gått och pillat på ett tag:) 49:-
 
Sen kom ett par POP byxor på posten som jag budade hem på Tradera förra veckan. Dom var i superskick! Betalade 81:- inkl frakt. Nypris i butik idag 295:- Ibland kan man göra riktiga fynd!


Nu ska jag söka hjälp för mitt shoppingberoende! Katching!






klibbigt

Heddå mamma. Mommo hänta mej, åka tittus.. Kaaaaaaam!!
Och så kommer hon mot mig med öppen famn och vill ha en kram innan hon ställer sig vid soptunnan och väntar på mormor för att åka på CIRKUS:) 
Vårat älskade lilla hjärtebarn som helt plötsligt blivit så stor♥ Vilka konversationer vi har om dagarna:) Jag ser hur hon verkligen försöker att uttala vissa svåra ord för att vi ska förstå, och gör vi det inte blir hon så frustrerad!



Majken har namnsdag idag den 19 maj!
Jag är glad att vi valde just namnet Majken till henne, för vi (jag..) velade en hel del. Majken är inget "konstigt" eller speciellt ovanligt namn i mina öron, men ganska många som frågat vad hon heter har blir lite fundersamma.. Dom säger att dom aldrig hört det namnet förrut och frågar igen vad jag sa.. "Merkel??! Det är väl en tjej??!!". Knepiga människor.
I mina öron är Majken ett lagomt ovanligt, kvinnligt, tufft och gammeldags namn:) Lite "Kajsa Kavat" feeling över det. Och framför allt! Det passar perfekt på våran lilla tjej:) Fast nu lystrar hon ju mest på Minna-Pinna, Minken och Maaatiiin (Thea).

Bamsedressen fick hon idag av mormor i namnsdagspresent! Så söt så:)
Thea hade redan lika jacka, men det fanns inga tights i rätt storlek:/

BVC idag ocå!

Majken 7½ mån

Vikt 8400 gram
Längd 70 cm
Huvudomfång 44,2 cm

...Snart är hon ikapp syrran som väger 11 kg:)
Många av Theas plagg i garderoben använder jag till Majken också och tvärtom. Hihi.. Hur smart är inte de??;)

Nu har hon fått in snitsen på krypningen och reser sig mot möbler osv. Jisses va det går undan! När jag står i köket och fixar mat, kryper hon efter benen på mig och reser sig genom att dra sig upp i mina byxor och så vet hon precis hur hon ska gnälla för att jag ska ta upp henne och bära:p

Nu ska jag kramas med min älskipälski och kanske ta en sväng upp till sis och Jonny och titta på deras nystylade balkong!

Ha det fint!






Nu äter vi igen!:)

img_0227 (MMS)

Nu äter vi igen!:)


snurrigt

Herregud vad vi har mycket inplanerat på schemat nu i Maj..
Och nu börjar alla fylla år i vår släkt, å Linnea ska på bal på fredag, studenten strax efter och så fyller hon år den 26:e, lyckos henne då=)

Vart är min studentmössa förresten??
Den har varit spårlöst försvunnen sen dagen efter och jag söp ju knappast bort den (..gravid;)
Jag ska skriva och fråga Saida..eller va den där tanten heter.

Imorgon ska vi till BVC och föräldragrupp! Ska bli så spännande att se vad Majken väger och hur lång hon har blivit.. Det var 2 månader sen vi var dit sist! Jag gissar på 8300 gr då.. Sist vi var där stannade vågen på 7690 gr.
 
Nyss skjutsade jag hem Linnea till sig på våran nya moppe..haha.. Den gick fint iaf!
Kristoffer har tjatat om en moppe att åka på till jobbet hur länge som helst, så när vi fick reda på att grannen hade sin till salu högg vi den. De blir bra, för då får ju jag ha bilen för mig själv..hehe. Det kändes helt skumt att köra. Som att det fattades nåt slags skydd, typ en skyddsoverall kanske??! Jag har nog blivit gammal.. 

Nä om man skulle ta och lägga sig och invänta ännu en dag. Jag tror de!
Godnatt!


Vi är ute på en minipromenad ner till bryg...

img_0226 (MMS)

Vi är ute på en minipromenad ner till bryggan! Vi sitter på bryggan, låtsas att vi åker båt och sjunger en kulen natt:) Läängtar tills vi kan bada snart!


.......

Vi har verkligen levt ute på vårt lilla trädäck på framsidan nu när det har varit fint väder och varmt ute.

I lördags hade vi finbesök. Dock kände jag att det började spåra ur när jag och Karin börjar äta dom gamla skrumpna grillresterna och spela "Just dance" på WII när klockan var halv 3...=s Som på den gamla goda tiden!:)
Jag var HELT spiknykter men det ska jag ta igen nån helg framöver i sommar ist.
Thea och Majken somnade runt 21 tiden så vi fick verkligen vara vuxliga!












Alltså SHIT vilken skillnad nu när Majken har börjar sova i sin säng på kvällarna! Vi har lagt henne runt sju-åtta, sen vaknar hon till vid elva och äter tutte, sen somnar hon om. Helt plötsligt är vi ensamma med varandra.
Nu har det gått så långt att vi nästan sitter rastlösa istället:)

Vi har iaf hittat på en ny tradition. Vi spelar sällskapsspel! Det har vi knappt gjort alls sen vi fick två klåfingriga ungar som ska äta upp spelpjäserna.. hihi..
Ikväll blev det Maxi Yatsy. Jag blev ÄGD (med 2 p), som vanligt och får därmed slava för Kristoffer kvällen ut=D



Förresten, jag och Thea har förälskat oss i en liten lurvig tuss vi fick syn på, på djuraffären. Ett litet gråbrunt marsvin:) Såå söt, men efter många om och men, inne på djuraffären reagerar både hon i kassan och jag på att Majken sitter och gnuggar sig i ögonen! Helt svullen och prickig runt ögonen blev hon!
De kan ju inte bara vara så att hon var trött?? De vore ju synd om hon var allergisk.. jaja.. Tack Majken, att vi inte tog något förhastat beslut och fick med oss den lilla lurven hem;)


Vi kör en repris nu när vädret tillåter;)

img_0225 (MMS)

Vi kör en repris nu när vädret tillåter;)


PARTYYYYY!


Nää... Men vi ska ha det lite trevligt med grillat, öl och spel! Karin och Totte kom precis!

Ha en trevligt lördagskväll!


Äntligen kan man sitta utomhus och fika!:)

img_0216 (MMS)

Äntligen kan man sitta utomhus och fika!:)


Lördag.

Det ryktas om att vår lilla "åkerkullenförening", här där vi bor ska ha den årliga vårstädningen idag! Nä okejdå. Jag vet att det är städdag idag. Jag fick lappen i brevlådan förra veckan och den slängde jag direkt.

Vi har inte varit med en endaste gång av dom 3 åren vi bott här för jag har faktiskt ingen lust. Kristoffer har lyckats jobbat varje år och jag vägrar ta med mig barnen och gå ut själv!.. Vaddå liksom.. Ska vi städa i grupp???! Ska vi gå runt som en stor klan med plastkassar på händerna och plocka andras fimar och skit, pinnar?? Nähätack! Städa gör jag hela dagarna i stort sett. Hemma i mitt hus och på gården.

Jag vill inte ens vara med i nån förening. Vi bor ju inte ens i bostadsrätter! Vi brukar iaf betala den där förbaskade femhundringen ändå. Bara så vi kan låta Thea leka med leksakerna ute med gott samvete haha..

Klockan 10 brukar dom dra igång.. Precis då när vi brukar åka upp mot stan för lite traditionellt morgonfika på BK´s. Det är alltid lika hemskt för vi bor ju längst in bland husen vid en återvändsgränd så vi måste motvilligt sitta och le och vinka till alla grannarna när dom springer runt som yra höns på gårdarna. Å vi bara flyr hahaha..

Barnsligt? Ja jag vet. Jättetöntigt att trotsa jämt. Men om 3-4 år kanske. Då kanske jag älskar att plocka pinnar å skräp med mina grannar. Om jag får vara med då, vill säga...


...

1. Vad är klockan: 20:28      
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Elin Christina Persson
3. Smeknamn: ??
4. Vad heter dina föräldrar: Christina och Jan
5. Antal ljus på din senaste tårta: 21 stycken!
6. Husdjur: Neh
7. Hårfärg: Mörkbrunt
8. Favoritfärg: Rosa, brun och korall 
9. Piericing: Nej
10. Tatuering(ar): En halvklar på ryggen, står bara Thea..
11. Födelseort: Falun
12. Bostadsort nu: Ludvika
13. Nuvarande bostad: Vårat hus.
14. Har du varit kär: Jo
15. Har du varit i några andra världsdelar: Vaddå världsdel?!
16. Har du varit med om en bilkrasch: En liten krock tack o lov!
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra
18. Kaffe eller glass: Kaffe.. Är inte så förtjust i glass..
19Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: 2 systrar
21. Färg på strumporna: ALLTID svarta
22. Lyckotal: 6, 24, 8
23  Favoritfilm: Sunes sommar
24. Favoritcitat ur en film: "Nej Sune, mamma är rörd" 
25. Bästa semestern: Krekland -08
26. Favoritmat: Korv och mos
27. Bästa veckodagen: Måndag å Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Minns ej..
29. Tandkräm: Pepsodent
30. Favorit TV-program: Lyxfällan och satc..
31. Favoritrestaurang: Nån lyxig.
32. Favoritblommor: Tulipaner
33. Tycker inte om: Pölsa och dålig kvalitet..
34. Sport att titta på: Nä usch
35. Ögonfärg: Mörkbrun
35. Senaste sjukhusvistelse: För 7 mån, när jag kläckte Majken!
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Rosa.. Vi sover i Theas gamla sovrum..
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Jag fixade de på första försöket!
40. Vem/var är du om 10 år: I ett stort hav av mina och Ks barn:)
41. Vem fick du senast e-mail från: Tradera
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Polarn o Pyret
44. Vad gör du när du är uttråkad: Minns inte.. Var så längesen jag var uttråkad
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Massa fula ord. Brukar tro att jag har Touretts syndrom eller va de heter..
46. Födelsedag: 24 augusti
47. Vad retar du dig på: Alldeles för mycket.
48. Det bästa du vet: Min familj
49. Läggdags: 23-00 ca 
50. Stjärntecken: Jungfru
51. Värdefullaste ägodel: Man äger väl sina barn?
52. Vad är klockan: 20:46
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Mjukisbyxor och farfarströja från Gina..
54. Favoritland: Sverige
55. Favoritfilmmusik: Ingen
56. Skostorlek: 41
57. Fobi: Läbbiga kryp och gubb-andedräkter!
58. Favoritpålägg: Bara smör
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Barncancerfonden
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: ??
61. Bästa bok du läst: Från A till Bebis
62. Vad är du beroende av: Tradera
63. Favoritdjur: Inget
64Gillar du snö: Ja
65. Favoritglass: choklad
66. Vad la du dina sista pengar på: Kläder
67. Är du långsint:
68. Favoritgrupp/artist: Finns mycket bra.
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är generös!
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Vi önskar våra tjejer ett till syskon, sen vill vi gifta oss.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Hmm..
72. Vad gör du i sommar: Myser, grillar och åker på semester. 
73. Mest intressanta stad du varit i: Uppsala
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: haha en gris 
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Att alla är så olika.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Kristoffer
77. Favoritgodis: Kexchoklad
78. Spelar du nåt instrument: Nää
79. Snyggaste kändisen:
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Jordan:)
81. Vilken film såg du på bio senast: Minns ej.. Så längesen var det.
82. Senaste köpta skiva: Nån techno mix
83. Roligaste konserten: Spice Girls. Det var stort!
84. Bästa känslan: Mammakärlek!
85. Samlar du på något:
86. I sånt fall, vad:
87. Är du feminist: Nej.
88. Favoritminne: Finns många roliga. Karin är inblandad i många.
89. Favoritskiva: ?
90. Bästa kompis/ar: Jag har inte många, men dom jag har är riktiga guldkorn:)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Hon är ju fan på stan jämt!!
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Thea som vägrar sova.
93. Favoritlåt: vet inte va den heter.. Darude nånting
95. Har du en mobiltelefon: Japp 
96. Vad är det vackraste som finns: Thea och Majken såklart 
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: ??
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej.
99. Vad är klockan nu när du är klar: 21:01

kväller

Nu har Majken somnat och Thea, jag och Kristoffer har precis slagit ner oss i soffan! Thea underhåller oss med att sjunga "En kulen natt" om och om igen. Det är först nu hon sjunger ordentligt, tidigare har hon bara nynnat med.

Roger var nyss förbi på en kopp kaffe och innan de hade vi besök av Sara, Johan och Tindra:)
Thea och Tindra var högt och lågt, virvlade runt överallt:) Vilka busungar!


 

Annars har vi tagit det lugnt. Var på jakt efter en ny ytterdörr på utförsäljningen på Hedins trä, men hittade ingen! Bara en korv för en femma.

Nee. Nu ska jag ringa Knin.
Trevlig kväll!


Lite kul i allt kaos

Fucking Telia.. Dom fattar ju INGENTING. Skicka ut nån jävla gubbe som kan ta reda på varför vår hemtelefon inte funkar! Jag lovar att det dimper ner en räkning snart på hemtelefoni som vi inte kunnat använda oxå!

Sen igår då.. Kristoffer gick i regnet till Hemmakväll och hyrde Alvin och gänget 2 på dvd. När vi ska titta funkar inte dvd. Error står de. Kristoffer åker tillbaka, klagar och får en ny dvd med samma film. Dom ska tydligen vara helt nya.
När han kommer hem och ska testa funkar inte den heller. Då åker jag upp och skäller ut dom efter noter! Han påstår att det är vår DVD det är fel på och att vi har repat deras splitternya dvd:er.. ÖÖHHH.
Frågar om han är helt seriös som skyller på vår dvd?? Alla andra filmer vi har hemma har vi testat och dom funkar felfritt. Fucking Dick minipick.
I hets ska jag välja en annan film att titta på och den enda jág hittar är Lotta på bråkmakargatan. En stillbildsfilm, där Astrid Lindgren själv läser. KUL! Thea är inte det minstra intresserad. Och Kristoffer är skitgrinig.
Äh. Jaja.. Nu ska jag lugna ner mig..haha.

Jag ska börja plocka godis i en butik för ISS. Lika som jag plockade bröd innan Thea föddes. Perfekt! Precis lagomt med arbete som jag ville:)

Nu ska vi gå över till Fia som ska bjuda oss på lunch!


Torsdag röd dag

Jag och Thea har precis lagat UNGSGRATINERAD FALUKORV. Gott!
Thea har haft fullt sjå att vara med och skala, skära och hälla mm. Tror det är det enda hon gör, som hon inte blir uttråkad av efter 2 min:) Jag tycker det känns kul och viktigt att låte henne vara med i köket, även om det blir lite extra kaos ibland;) Det fick jag och mina systrar och se så duktiga vi är! haha...

Iaf.. Jag skär snitt i falukorven, sen fördelar jag små klickar, blandat av senap och bostongurka mellan korvskivorna. Sen brukar jag lägga tunt skivade äppelskivor(!) mellan oxå.. Tunt skivad lök är oxå gott! Sen ost uppe på det!
Hemmalagat mos ska de va till! Det går hem hos mina monster. Alla tre;) Jag skippar bara att lägga i boston/senaps blandningen på några skivor till Majken, sen låter jag hennes mos vara utan salt oxå.
Någon som har någon annan god "fyllning" till just ungsfalu?? Kom med förslag!
Sluttjatat om min korv nu!


Vilken natt det har varit! Kl halv tre i natt ringde det på dörren. Jag flög upp ur sängen och skrek NEJ! Fick upp alla möjliga senarion i skallen om vad som hade hänt! Blev ju livrädd. Kristoffer flög upp han me och skyndade till fönstret på framsidan för att se vem det var! Vi tittade och tittade men såg ingenting.. Det spöregnade så efter ett tag kom Kristoffer på att det måste ha blivit kortslutning i ringklockan..Hmm.. Skrämmas sådär!
Alltså hade det varit mitt på dan hade jag inte brytt mig, men mitt i natten, då blir man ju extra rädd.

För några veckor sen vaknade vi av att Theas "talande" häst som låg på nedervåningen sjöng på en ramsa. "Sov så gott och dröm min skatt, nu så sjunger vi godnatt" om och om igen.. FY va rädd jag blev.. Fanns ingenting som låg på den heller!? När Kristoffer väl vågade sig ner blev den tyst.

Om ett tag kommer Linnea. Jag har fått stora äran att hjälpa henne med balfrillan! Vi ska färga och dona lite...


hemsk mamma

Jag la nyss Majken i sin säng för natten. Lite skrik o panik i ca 5 min, men nu sover hon:) Duktiga Minna!
Men hur kul kan de vara att gråta sig till sömns?? När hon bara vill ligga nära mig och snutta.. Varmt och mysigt. FY va taskig jag känner mig.. Men nu ska jag bortse från de och bara mysa med min Kristoffer(läs:datorn) hehe..

Här kommer en recension från mitt premiärbesök på Subway.. Haha..
Alltså inget speciellt. Det var gott. Inte så mycket mer än så.. Jag kanske valde fel bröd å tillbehör mm?? Tog en halv macka med kycklingfilé, bacon, ost, sallad å rödlök. Vitlöksdressing. Vart kommer den där chipspåsen in i bilden förresten?? Ska det funka som pommes eller??

Elräkningen damp ner i lådan idag. Nu ligger dom inte på "vi-blir-ruinerade-nivå" längre! Pjuuh!


Annars har vi varit ute på gården och fixat idag.. Grävt bort all rabatt efter husväggen på baksidan. Nu ska det på en "täckduk" och grus, så har vi gjort vad vi kan mot otäck fukt där oxå!
Jag ska göra iordning en till rabatt på framsidan också! Vill pröva om det funkar med jordgubbar kanske?! 
En rabatt är redan klart, men det tar nog ett tag innan den blir ordentlig lummig.. Nu ser det bra klent och rörigt ut..:/

(Thea tyckte att hennes svamp passade in fint..)

Thea var hos mommo och moffa under tiden! Dom var oxå ute på gården och hoppade studsmatta så vi stod och skrek över till varandra! Tror Thea förstod nu att hon såg hem till oss:)

Nu på kvällen hade vi besök av Johan o Amanda. Alltid trevligt med lite tjål!
Det går INGET vettigt på tvn ikväll. Blää. Undra om jag ska våga fråga mannen om han har lust att hjälpa mig sortera alla framkallade foton ist??;) Neee..


Jaha! Då ska vi se va de här smakar=s jag ...

img_0210 (MMS)

Jaha! Då ska vi se va de här smakar=s jag har aldrig ätit på subway tidigare..


Fyndat




Fönsterstickers från Panduro 39:-
Nu ser det inte riktigt lika tomt ut! Jag vågar inte ställa upp krukor med växter då Thea har vält ner tre stycken:/
Kanske bättre att testa plastkrukor ist!


Storslätten

Idag var det dax igen! Den årliga utflykten till Storslätten med Kyrkan!
Vilken toppendag, och vilket väder!! Supermysigt har vi haft det.
Bilder säger mer än tusen ord så.. Detta har vi gjort!
Vi tog egen bil dit för vi hade tänkt att åka vidare mot Borlänge direkt efter.












Först var det lite läbbigt att gå in till alla fåren...

Sen släppte alla hämningar tror jag..haha.. Det blev kramkalas!:)










När vi hade vinkat hejdå till bussen åkte vi vidare till Borlänge och Kupolen. Vi skulle ha en skottkärra, men när vi väl kom dit glömdes det bort:) Att gå in på POLARN O. PYRET glömde jag INTE bort;)
Thea hade smetat in sig i massa glass och jag hade "glömt" ombyte till henne..hehe (det händer bara när Kristoffer är med och betalar;)


Dom hade precis fått in väärldens finaste bikini och baddräkt till Thea oxå! Men den hugger jag nästa gång!

...Och NU äntligen har vi varit in på Biltema haha.. Vi hittade en massa nödvändigt skrot till bilen mm.. Bilschampo, tvättsvampar mm.. De hade jag kunna varit utan:)

Och så måste jag ju bara berätta att våran minsta skrutta somnade snällt i sin egen säng ikväll med!♥ Det tog kanske 10 min.. Jag känner mig helt dum! Varför testade vi inte att lägga Thea på samma sätt när hon var plutt liksom?? Aja.. Men hoppas det håller i sig! Att få vara ensamma någon timme på kvällen, jag och Kristoffer.
DET är livskvalitet;)

Nu ska vi kika vidare på boenden i Vimmerby till semester!
Kram på er


Påväg hem från Borlänge nu! Usch för att å...

img_0209 (MMS)

Påväg hem från Borlänge nu! Usch för att åka bil med våra tjejer!!


Bildlöst

Förmiddagen spenderade vi på Församlingsgården, öppen grupp.
Alltså, finns det nå mer givande än att prata med andra mammor om alla tankar och funderingar man har i huvudet?? Jag tror inte det!
Äldre mammor, yngre mammor, far-och morföräldrar! Mödrar. Utåt sett är vi alla så olika men tänker så lika, (eller olika oxå för den delen) Alla sitter vi på olika knep och åsikter!
Tack Helen, som alltid får mig att känna mig säkrare på mina val! Nu har jag bestämt mig och jag ska sluta tveka;)

Angående färgen på klänningarna, om nån är intresserad, haha.. Det blir den rosa till Majken och blåa till Thea!

Hon jag vann POP-jackan av, har äntligen svarat på mina mail. (Jag fick aldrig något vinnarmail med kontonr..)
Jag väntar med spänning på vad det är för skick på den!

Imorgon åker hela familjen till Storslätten och kikar på små lammungar med kyrkan. Samma som förra året! Jag återkommer med bilder.
Gick upp på stan idag med tjejerna för att handla korv till matsäcken dit. Vad tror ni jag kommer hem med?? ALLT UTOM KORV!! suck pust å stööön



För två dagar sen blev jag trött på att Majken låg och snuttade HEELA kvällarna, så jag tänkte att jag lite motvilligt skulle testa nån slags variant av 5 minuters-metoden.. Trots att jag tycker den är hemsk!
Första nattningen gick till så att jag tokammade henne. Hon rapade ordentligt, sen la jag henne i sin spjälsäng i vårat sovrum. Pussade och sa; Godnatt godnatt min skatt:) Jag gick ut ur rummet, hon gallskrek och hulkade om vartannat i ca 30 min (jag gick in ca var 5 min för att berätta att "mamma är här") sen sov hon!
Nattning dag 2. Samma procedur som kvällen innan. Dock var det lite för ljust i rummet och hon var övertrött. Tog lite drygt en timme:/

Nu på kvällen försökte jag truga i henne välling ännu en gång, utan resultat:(.. Jag gav upp och gav henne en tallrik med gröt som hon slukade:O Lite ammning på de, sen var det läggdax! Sa samma som tidigare kvällar; Godnatt godnatt min skatt, sen gick vi ut ur rummet. 
Jag hade förberett Kristoffer på att det skulle ta låååång tid med skrik så vi satte oss i trappan för att vänta på att hon skulle skrika klart.
Vi tittade på klockan. 20.36. Hon skrek, men inte alls med lika kraft som kvällarna innan, efter några sek blir det långdraget mellan skriken... Helt plötsligt är det knäpptyst!:O Vi tittar på klockan. 20.38..haha..

Har hon fattat vad som gäller eller var det ren "tur"???!!



Nu har vi babysimmat! Det är ju drop-in på...

img_0201 (MMS)

Nu har vi babysimmat! Det är ju drop-in på söndagar..Mormor följde med denna gång! Nu ska vi inta den obligatoriska fikan efteråt;) förresten! Behöver jag säga att vi var ensamma??=o


lördag




Thea satt ute på baksidan och njöt av solen imorse! Hon är väldigt intresserad av blommorna som har kommit upp i rabatten.. Speciellt att lukta på som först, sen bryta av dom;) Måste hålla ett öga på henne bara så hon inte smakar på dom.. Nu har vi bestämmt att vi ska bygga en altan där! Det kommer bli så bra.

Efter ett tag hade vi fått på oss kläderna och gick upp mot stan!


Hittade lite smått och gott till mig själv. Thea fick en vårkappa av farmor från Lindex.. Usch så den såg ut! Thea såg ut som en liten tant i den=s. Jag KAN bara inte vara tacksam när jag inte gillar grejerna.
Inte får man vara med och bestämma heller! Tyyypiskt.
Hon gillar INTE att jag har en orange jacka till Thea. Enligt henne är det är alla möjliga fel på deras älskade polarn jackor..haha åh va matt jag blir.
...Tonen är rå men hjärtlig..

Jag har hittat ännu en klänning från www.polarnopyret.se jag vill köpa till tjejerna.. 245:- Såå fin!
Vilken färg till vilken liten dam tycker du? Eller ska jag köpa samma färg till båda?


Dagens roliga:
Hahaha.. Kristoffer cyklade upp till stan för att möta oss innan vi skulle gå hem, då vi kommer på att vi ska köpa varsin glass på Hemmakväll. Jag tar fart in mot Hemmakväll i tron om att han ska vänta utanför, då jag får syn på honom i ögonvrån tätt efter mig.. Gåendes med sin cykel. haha.. Den där får du nog lämna utanför, sa jag..=D
Han sa att han tyckte det kändes som att gå med en barnvagn..okej..

Nu ska jag testa lägga upp Majken i sin spjälsäng! Hon kommer vakna. Hon kommer skrika. Jag kommer svettas. Thea kommer vakna. Jag kommer bli sur.
Eller så somnar hon. Som igår:) Tog ca 10 min, sen sov hon 3 timmar iaf. Egentligen är jag anti "sovmetoder" men ibland orkar jag bara inte vara en gående mjölkpatte! Jag gillar amning men på nåt vis har det gjort att båda våra barn vägrar ALLT annat. Napp, ersättning, välling..
Iofs vet jag ju svaret till varför. Det kallas NÄRHET, TRYGGHET OCH VÄRME..Det föredrar väl dom flesta:) Va präktigt de lät.. jaja
Godnatt!




fraaaajdeeej

Telia är bra roliga..
Vi har ändrat vår tele/bredbandsoperatör igen. Först hade vi Telia, sen bytte vi till Bredbandsbolaget. Sviindyrt. Och nu har vi bytt tillbaka till Telia igen. Hursomhelst. Vi fick då välja ett nytt telefonnummer. 611010. Perfekt tänkte vi! Det var ju enkelt att komma ihåg liksom.
Efter någon vecka var det dax att koppla in telefonen och då funkar det ju såklart inte!
Idag åkte vi upp på Telia på stan för att ta reda på vad felet var.. Expiditen ber Kristoffer om vårat nya nummer och K rabblar..
Mohammed??! Säger hon och tar en titt på K..
Ööh.. NEJ TACK! Kristoffer heter jag.
Nä.. Det nummret har Mohammed får vi till svars. Hmm. Har en Mohammed snott vårat telefonnummer?? Vårt fiina, enkla, braiga telefonnummer??!
Väldigt konstigt för på våran orderbekräftelse står klart och tydligt att vårat nya nummer är just 611010. När dom ringer upp Telia kan dom bara konstatera att dom inte hittar på nåt "kontrakt" på de. FUCKING FELIA! Sluta krångla nu dåå!

Enligt dom är vårat nya nummer nåt i stil med 613984, alltså heeelt omöjligt att komma ihåg. Och dom har inte ens informerat oss. Det är ju bra att man vet vilket nummer man har själv..

Såå.. Alla ni som vill tala med Mohammed kan fortsätta ringa på 611010. Ni som vill nå oss ringer 80200.


Förresten har vi bestämt oss att tacka nej till Theas dagisplats, ännu en gång. Tre timmar gör varken till eller från. Dom spenderar vi på ÖF, kyrkis, eller andra ställen som badhuset, lekparken, babysimsgruppen å tex gympan hon ska vara med på i höst mm. Hon får stimulans och lära sig att vara med andra barn på annat håll.
Vem bryr sig om hundra år om hon började på dagis vid 2½ eller 3 års ålder??
Dessutom blir det gratis för henne när hon fyller 3 i jan och då kanske de är värt de..
Jag gillar att vara hemmamamma! Tyvärr är det nästan bara "äldre" mammor som väljer att vara hemma med sina barn lite längre.. Synd, om man har möjlighet menar jag..

Ha en bra fredagkväll alla!


Jag har gjort det igen...

HUR kan raggsockor av ull bli så extremt små när man kör dom 60 grader i tvättmaskinen??


Detta är hundrafemtielfte gången jag gör detta misstag! Suck..
Mammas små fina hemstickade raggsockor till Thea.. Förlåååt!


Hemma hos gammelfarmor "fami", får man sit...

img_0187 (MMS)

Hemma hos gammelfarmor "fami", får man sitta på en hög pall vid diskbänken och äta hemmagjorda pizzaslicear.. De är mysigt de!  Nu är det sängen som gäller för stora damen. Vi ska nämligen till badhuset imorgon förmiddag!


trök

Usch vilket bajsväder.. Imorse såg det så fint ut, sen vände det direkt vi klev utanför dörren.. Smådropp och så blåser det satan så vi skippade lekparken och gick hem. Om ett tag ska vi gå iväg till Villgott och leka lite med William ist!

Majken har knappt sovit någon middag alls dom tre senaste dygnen. Typ 20 min, sen vakna och vara gnällig.. Bara tutta och snutta hela dagarna (å jag som försöker sluta amma!!) Men idag verkar hon ta igen sig! Skruttan har sovit sen halv elva! 3 timmar! Hon får luncha på Villgott;)

Förresten!! Någon som vet om 15-timmarsbarnen på Biskopsnäset går 3 h, 5 dagar i veckan eller 5 h 3 dagar per vecka?? Jag fattar nada!

Världen kap!

Jag gjorde världens kap nu på morgonkvisten..(hoppas jag..hehe)
Polarns skaljacka med tillhörande fleece, i brunt, storlek 80 till Majken. 225:- på tradera.. Det var BILLIGT!
Såå..Ett tips är att hålla utkik efter objekt med "KÖP-NU" funktionen!

Hoppas bara det är i lika fint skick som säljaren beskrivit...

 


Andra morsor...

Alltså, ungefär alla mammor hejjar på Kristoffer men inte mig när vi går på stan! 
Två stycken bara idag! haha.. Jag måste vara fruktansvärt läskig och otäck!
Iofs är jag ganska blyg av mig, kan säkert uppfattas som otrevlig:/
Kristoffer är ju mer framåt, men de här är ju morsor jag aldrig träffat förut! Och dom pratar/hejar BARA när jag inte är i närheten.. Lustigt!:p Jaja.. dom är nog jävligt avundsjuka på min trevliga och närvarande karl..hahaha. Nä men skämt åsido. Det gör ingenting. Jag blir bara nyfiken!:) Jag ska jobba på de där med min egen framtoning iaf:p



Fia kom hit och på begäran fick jag laga mitt godaste "räk-recept", Heta räkor!
I brist på annat tänkte jag dela med mig på receptet som ger fredagsmysfeeling på en kvart! Max!



Frysta färdigskalade räkor, så mycket man vill
2 pressade vitlöksklyftor
curry
cayennepeppar
2 msk tomatpuré
3 dl creme fraiche
salt o peppar

Smält en smörklick i stekpannan. Pressa i vitlöken. Krydda med curry och cayennepeppar efter smak och tycke.
I med tomatpurén och creme fraischen. Rör om till en sås. Smaka av med salt och peppar. Till sist ska räkorna i och bara värmas upp av såsen. Kokar det för länge blir räkorna sega:/..

Vitlöksbrödet blir supergott om man brer ett tunnt lager smör på, droppar lite olivolja, på med vitlöken och pizzakrydda sen in i ugnen! När dom är klara strör man lite flingsalt över! Lätt som en plätt!
Servera med grönsallad och ris till!


  
Thea har fått dagisplats på Biskopsnäsets förskola förresten.
Då gäller det bara för mig att bestämma. Kristoffer säger varken bu eller bä. Kan inte bara nån bestämma åt mig!!?? Inte ens min mamma är till nån vidare hjälp jöö!

Klockan är 22 och Theas trötthet har slagit om och hon är pigg och hungrig på en liten nattmacka.. Jag Kristoffer och Thea sätter oss i köket och börjar göra iordning mackorna.
Jag till K;(ironiskt) Hon vill nog inte ha nå mer småsyskon, eftersom hon håller sig vaken jämt..
K till T; Skulle du vilja ha ett till syskon??
Efter lång betänketid suckar hon, Jaaa...
K; En pojke eller flicka?
T; Flicka!
K; Vad skulle hon heta då?
T; (utan att tveka) MAJA!!
Stackars liten då! Behöva stå ut med en massa syskon haha..Men hon har ett favvonamn iaf!

Idag var jag på hugget;) Godnatt godnatt!





Nu är biljetterna till Göteborg i sommar f...

img_0184 (MMS)

Nu är biljetterna till Göteborg i sommar fixade!! 556:- t o r för hela familjen! Hur billigt är inte de då??!


Tisdag 4 maj

Thea sa nyss att hon ville åka tåget till Borlänge och handla mat(?!)haha.. Jo, det är sant! Vi får göra en liten utflykt imorgon kanske. Idag jobbar K extra igen 14-22 och jag har ingen lust att åka helt själv med barnen..

Kl 14 åker vi på Theas sånggrupp!

Vad har jag att berätta annars då? Njaa.. Ingenting speciell tror jag. Vi har sovit på soffan tre dagar i rad bara för vi inte orkat gå upp..haha. Nu gör det ONT i kroppen! Sen grejsar vi med dagisplats till Thea, om vi vill och kan bestämma oss..

Nej, frukost nu!


Majken 7 månader!

3 maj idag och det betyder att Majken blir hela 7 månader!


Hon kryper!! Nu är det full fart framåt!:)
Hon vägrar fortfarande både napp och välling och smörgåsrån.
Hon äter helst hemmagjord mat med mycket smak! Potatis i alla dess former och stuvade makaroner och falukorv är favoriter.
Hon tuttar och snuttar så fort det bjuds. (Och bjuds det inte, sliter hon fram tutten själv...)
Hon sover emellan oss, som hon alltid har gjort ca 21-08, med amning 2-3 ggr per natt. 
Hon gallskriker direkt när någon hon inte känner så bra ska bära henne. 
Hon älskar att bada! Och att suga på papper! Kvitton, tidningar, servetter. You name it!(?!)
Summasummarum. En väääldigt mammig och bestämd liten dam! Och världens goaste!♥
Och inte en endaste tand påväg!=D
















Tänk jag tyckte det var oktober nyss och j...

img_0172 (MMS)

Tänk jag tyckte det var oktober nyss och jag stod här i lekparken nyförlöst!  Nu, sju månader senare gungar dom tillsammans!;) Livet är underbart!


Trevlig älg..

Tack mina fina vänner, för en god middag och trevligt sällskap igår!:-)
(Trots mina gnälliga och vilda barn.. Att ni står ut!;-)
            

        


Idag har vi haft en öppet hus känns det nästan som!

Linnea och Fia kom förbi vid 10 imorse! Linnea som nyss var hemkommen från Kreta (haha..tänkte skriva kåken) var brun som en bajskorv. Den traditionella taxfree-tobleronen och nutella hade hon såklart med hem.
Några min senare kom M o M förbi och skulle hämta några saker som blev kvar efter igår kväll.
  

Efter dom kom K och T och skulle hämta hem deras bil..
Vi hann med en promenix till mackendonken för lite lunch och kika på första majtåget.
  



Thea tyckte de var bra knepigt när orkestern började spela på sina instrument. Helt paff!

 



När vi kom hem kom Eva, Farmor och Farfar förbi. Jag hade precis börjat laga kvällsmat.
Kassler, hemmagjorda klyftpotatisar och egen champinjonsås för den som är intresserad. 
Farmor tyckte ju såklart att dom kom alldeles ypperligt passande..haha. Hon bjöd sig själv och konstaterade glatt mellan groggarna hur skönt de var att hon slapp ställa sig och laga kvällsmat..hahaha.. Såna gäster är ju roliga..

...Någonstans där emellan sov tjejerna middag och jag och K hann bråka lite med varandra. De blir lätt så när man aldrig hinner prata ut i lugn och ro med varandra. På nåt knepigt sätt lugnade jag ner mig och vi blev sams superdupersnabbt igen! Sköönt! Nu har vi rett ut alla frågetecken!

tack o bock!


RSS 2.0