Lördag



Sist men inte minst....MAGE of the day! Vecka 28

 


SMS-inlägg

img_1071 (MMS)


Glad Påsk!!

img_1029 (MMS)

Glad Påsk!!


Vilken påsksurprise! Nu ska bara nätet upp:)

img_1028 (MMS)

Vilken påsksurprise! Nu ska bara nätet upp:)


100 days to go

Ja, bara 100 pyttiga dagar kvar tills bebisen är beräknad och igår var vi på första BM-besöket sen inskrivningen!
Allt såg bra ut och magen mätte 27 cm. Hjärtljuden glömde jag bort att fråga om?! Det var liiite rörigt med Majken som gnällde för hon var ju hungrig stackarn..

Tänk vad jag är glad och lycklig att vi ska bli mamma o pappa i sommar igen, och att Thea och Majken ska få ett litet syskon ganska så tätt igen!

Mja, jag ville bara dela med mig av lite ren och skär familjelycka!

Snart ska vi åka till BVC med Majken som ska på 1½-årskontroll, ta onda sprutan och bli klämd på av den där läskiga skäggiga tanten..huh..


söndag, IGEN

Majken är som vanligt igen!! Hon sover på nätterna och är glad, men på nåt knepigt sätt tror hon att man fortfarande kan äta glass hur som helst:O


Thea följde med kompisen Hanna hem, som bor här på gatan i förrgår, helt själv och hon var så stolt när hon kom hem och berättade vad dom hade lekt! Stora bruden:)

Igår beställde vi hem mat från Cocothai och JÖSSES vad stark min rätt var!!! Till och med Kristoffer höll på att tjolavippa när han provsmakade en pyttig kycklingbit! Alltså jag har fortfarande ont i bröstet av hettan, känns som jag har hostat konstant i en vecka..

Idag är det iaf söndag och Thea och Majken är bjudna på Tor och Lokes 3 årskalas! Pappsen följer med för jag ska hänga på Linneá till IKEA i Örebro.. Får se hur det går då:) Om jag står ut med att kolla på när Linnea shoppar och jag inte ska ha nåt alls? Jo kökshanddukar ska jag ha. Sånadär för 1:- styck haha..

Nu ska jag lägga fram kalaskläderna åt tjejerna och ställa fram paketen så K får med sig allt:)


7 april

Skrik å gnäll hela dagen! Majkens är fortfarande knölig pga tänderna:( Snoret rinner och bajset luktar skunk. 
Det enda som funkar är glass, välling, alvedon, och sitta min famn i soffan, men då får hon för sig att hon ska slita fram min patte och tutta och det SKA VI INTE GÖRA LÄNGRE.

Vi kom nyss in efter att ha varit ute på gården ett tag. Jag har ställt bobbar, skidor och pulkor längst in i garaget och tjejerna fick fram sitt lilla bord o stolarna i plast. 
Jag passade på att klippa bort såna skruttiga döda växter i vår lilla blomrabatt från i höstas, för det är massor av små knoppar påväg upp redan! Härligt!

Min gravid-städa-rensa-energi kom för någon vecka sen and I LÖÖÖÖV IT! Det finns nog ingen vrå här i huset som inte fått sig en genomgång. Jo mina ben. Dom är grymt håriga men dom tar jag reda på ikväll.

Mjaa.. Lite smått och gott har vi hunnit med alltså! 
Nä babbelbabbel. Jag ska klicka hem en varsin klänning till Thea och Majken från PO.P och en overall till lilla beesen:)

Rååsa eller grön? Det är frågan...

NU HÄMTA PAPPSEN PÅ JOBBET SEN ÅKA OCH SKRIVA PÅ FADERSKAPSGREJS!


Åhh.. Ett brödbud som har varit i farten n...

img_1008 (MMS)

Åhh.. Ett brödbud som har varit i farten nu på morgonen:) tack:)


6 april

Thea började dagen med att kika ut genom fönstret. "-Åh va ja ääälskar de ska bli sommar snart!!", sa hon.
Gullegrisen då:)
Idag är det förresten exakt tre år sen som Thea döptes..


På fm drog vi igång ett bullbak, fastän jag brukar säga efter varje gång att jag INTE ska baka just bullar när jag är ensam själv med tjejjorna. Det är ett herrans kladd alltså!! Okej att svänga ihop nåt snabbt som muffins eller chokladbollar, men bullar tar ju sån tid:/

Thea fick själv ihop en HEL plåt med fina bullar! "-OOOOooh va många! Dom ska jag lägga i en påse och lägga dom i min ryggsäck och ta med till dagis å bjuda alla mina vänner"
Hon säger så mycket kul nu:)

På em kom Totte o Knin förbi och fikade.

DAGENS ROS går alltså till Totte som hade med sig Britneys nya skiva till mig! Håhåjaja va jag ska pumpa loss både hemma och i bilen nu höhö..

DAGENS RIS, står ute på altanen, UTAN kruka. Det fanns ju bara skräp på dollarstore, som vanligt!
Förr kunde jag åka dit och gå runt och kika i en timme minst på allt och inget. Nu skyndar jag mig förbi allt fram till leksakerna där Thea och Majken vill titta, då får jag ont i benen, blir törstig och vill bara ut på en gång.
Skräp, skräp och åter skräp.

Det var avslutning på barngympan idag oxå!
Barnen gympade järnet, sen bjöds det på glass och alla fick ett varsitt diplom,
men nu dröjer det ända tills september innan det blir dax för gympa igen:(
Sorgligt..

Nu ska jag göra Kristoffer sällskap i soffan♥


...




Liiite tidigt, jag vet...

...Men det är ju så fint med lite färg ute nu:)

Nån vettig kruka att ställa riset i hittade jag däremot inte så vi ska snart åka till DollarStore och kika!


Vi är ute och premiärar i sandlådan och Th...

img_1005 (MMS)

Vi är ute och premiärar i sandlådan och Thea testar sin cykel!


Vi var ute och provade lite bilar i modell...

img_0994 (MMS)

Vi var ute och provade lite bilar i modell sjusits förra veckan! Alltid lika kul och testa på "skoj" tills vi blir "in love" på riktigt...  Tjejerna tyckte det var hur kul som helst att provsitta o gjorde segertecken:)


sjukt

Tänkte att jag skulle försöka knåpa ihop ett inlägg nån gång men Majken som har 5 tänder påväg ut och är snorig, hostig, febrig och Thea som oxå är krasslig, vill hellre att vi ska sitta i soffan och läsa Alfonsbok istället!
Såå... jag får väl snällt förflytta mig in i salongen:)


RSS 2.0