img_1296 (MMS)


Världens finaste lillebror Sixten4380 gra...

img_3704 (MMS)

Världens finaste lillebror Sixten4380 gram och 52 cm lång! Vilken lycka!


Såhär tycker Thea om att det är 5 dagar kv...

img_3163 (MMS)

Såhär tycker Thea om att det är 5 dagar kvar till BF idag:)


Vi leker att vi är på bio! Sunes sommar på...

img_1267 (MMS)

Vi leker att vi är på bio! Sunes sommar på dvd och popcorn i pappersbägare


MammaTheaMajken... Idag var jag och K på...

img_5273 (MMS)

MammaTheaMajken... Idag var jag och K på tillväxt-UL och fick en liten titt på lilla bebisen innan det är dax att komma ut till oss:)  Allt såg bra ut och doktorn uppskattade bebis vikt till 3150 gram nu i vecka 37+3. Följer den viktkurvan borde det bli ca 3900 gram vid bf, så ingen jättebebis alltså:)  Thea vägde 3240  gram och Majken 3827 gram, båda födda prick på bf så jag undrar verkligen när den här bebisen vill titta ut??! Trean brukar kunna vara lite krånglig har jag hört.. Hmm..


Har man sommarlov så har man:)

img_1253 (MMS)

Har man sommarlov så har man:)


Min bästaste Knin flyttade ju från stan fö...

img_8202 (MMS)

Min bästaste Knin flyttade ju från stan för någon vecka sen...  För att döva sorgen litegrann är hon nu ersatt med två nya kompisar, bauta-Iphonen och http://www.torky.se/Catalog-Torky-On-The-Go_2.aspx Världens bästa bra-att-ha-prylar!;)


Tjejernas faster Jeja ringde idag och hade...

img_1249 (MMS)

Tjejernas faster Jeja ringde idag och hade hittat ett sånt barnvagnshänge med knasiga filurer på från "Skummis" som jag letat efter länge nu! Kommer sitta tiptop på vagnen! Tacktack


Barnarbete skall icke underskattas Vi gör...

img_0407 (MMS)

Barnarbete skall icke underskattas Vi gör bilen ren och fin tills Kristoffer kommer hem från jobbet. Då ska vi iväg till Borlänge och uträtta några ärenden!


Vecka 38 nu! Sitter å kikar på alla siffro...

img_8183 (MMS)

Vecka 38 nu! Sitter å kikar på alla siffror och datum.. VEM ska liksom föda barn snart igen?!?! Jag??? Bara ynka 20 dagar kvar nu och jag fattar ingenting. BB-väskan är inte packad och jag har två veckor kvar att jobba, halleluja! Jag fick iaf en rejäl klut à la slempropp på toapapperet idag så kroppen verkar ha fattat grejen iaf haha..


Vi stod på Hammarbackens loppis igår och d...

img_1230 (MMS)

Vi stod på Hammarbackens loppis igår och det gav riktigt bra förtjänst.. 1930:- för saker vi ändå tänkt slänga! Perfekt!


Farligt med höstnyheter i juli redan... Kl...

img_1220 (MMS)

Farligt med höstnyheter i juli redan... Klickklickklick.. En varsin bilklänning till tjejorna från POP blire iaf!


Jag har sytt ett vääldigt snitsigt bumperb...

img_5265 (MMS)

Jag har sytt ett vääldigt snitsigt bumperbarskydd  till min lilla gnagare.. MVC-besöket idag visade förövrigt att SF-måttet har gått från 36 cm till 39(!?)cm på en vecka, så på torsdag ska vi iväg på tillväxt-UL! Härligt att få se "lilla" kotten i magen igen:)


RSS 2.0