Nu är vi och alla barn redo för en heldag ...

img_0340 (MMS)

Nu är vi och alla barn redo för en heldag på Liseberg!!!:)


Hejdå huseeet! Visst har vi väl lite packn...

img_0339 (MMS)

Hejdå huseeet! Visst har vi väl lite packning??:)


Packar

Vi packar för fullt här hemma. Vi åker ju till Göteborg imorgon! 07.18 åker tåget, med oss ombord förhoppningsvis. Det är säkrast att Kristoffer planerar morgonen, för jag min nöt är sämst på tidplanering.


Två vagnar och en stor väska ska vi få med oss! Som tur är är det bara ett byte;)
Egentligen ville jag ha twin nitron, men det blir omöjligt att komma på både tåg, buss och kanske spårvagn med den så den får stanna hemma. Ett tag tänkte jag ta Theas skruttiga paraplysulky ist för scootern till Thea men när jag gick ut i garaget för att hämta den var den spårlöst försvunnen! Kristoffer påminde mig om att den åkte med till tippen för några månader sen...haha.

Jamen annars har vi legat på playan idag. Och städat. Jag får alltid världens städmani innan jag ska bort någonstans. T om ugnen fick sig en omgång.. Å inte ETT ENDA smutsplagg i tvättkorgarna finns de heller..haha.

På eftermiddagen har vi varit ute på gården. Thea hade Hanna här på besök:) Majken gungade. Hon ääälskar verkligen sin nya lilla babygunga! Speciellt när Thea gör fart på henne!
Jag måste ju notera att hon kan stå utan stöd oxå! Iallafall några sekunder:) Herregud, hon blir ju snart 9 mån nu när jag räknar efter! Fick för mig att hon blev 8.. aja.. Nu är det dax för sängen så jag orkar upp!

 


Midsommarhelg

Finaste Majken i sin dalahätta!
Samma som Thea hade för två midsomrar sen:)




Påväg ner till badplatsen och midsommarstången..












Varför kunde Majken inte titta in i kameran??..Åh!






Mamma o pappas sommarstuga.. Dom har verkligen fått det så mysigt och fint!




Min fina Krille smög omkring med en öl mest hela dagen...♥


Summering: Vi åt smörgåstårta vid lunch vid farmor och farfars sommarstuga först. Sen gick vi ner till badplatsen, dansade runt stången, köpte några lotter, Kristoffer vann en vinflaska som han gav till svärmor;) Charmknutten då! Thea badade. Det var verkligen varmt i vattnet ju! 
Kvällen spenderade vi i mamma o pappas sommarstuga. Supermysigt. Jag och Kristoffer förberedde grillen medans Thea följde med mormor, morfar och Fia ner för att ta ett kvällsdopp! När dom kom tillbaka hade dom förberett bastun, så det var bara att hoppa in i värmen:)
Thea och Majken lekte i sandlådan. Vi åt grillat, sill, korv och färskpotatis. En massa gotte! Efter det åkte vi hem och la tjejerna.
Tänk om man hade haft en alldeles EGEN stuga att gå och lägga sig i.. men det står väl inte på förrns vi är 40+ och har köpt en :)

Måste bara tillägga att jag saknade mina kusiner och Eva!! Ingen riktig stämmning utan er!



Leksand Sommarland

Jag måste ju bjussa på lite pics från Leksand Sommarland!!
Kristoffer som inte hade varit där tidigare blev förvånad över hur mycket kul det fanns att göra och ville åka dit utan barn nästa gång..hehe.
Thea testade på allt hon kunde! Det roligaste var att köra elbilarna och åka karusellerna. Vattenrutchkanorna var lite läbbiga, annars var hon helt vild:)
Majken hade fullt upp att hålla koll på oss alla och att gnaga på ett stort päron. Hon var så nöjd med att sitta i vagnen och kika på alla barn, sen tyckte hon att det var så skönt att doppa fossingarna i poolen:)
Jag och Fia gillade lunchbuffén mest haha.. närå, men vi hade kul allihopa. Ett roligt och billigt ställe som vi kommer åka till fler ggr! Kanske med något mer trevligt sällskap??!:)




















Annars då?? Det stramar fint på ryggen och Kristoffer köpte nån ny "dongel" till datorn idag, så nu äntligen har vi internet som vanligt!
Telia fick ta tillbaka tjänsterna vi hade beställt (internet, tv och hemtelefon), eftersom dom inte klarade av att få igång våran hemtelefon på över 2 månader. Dom klarade inte ens av att skicka ut en tekniker. PINSAMT. Tack vare MYCKET envishet och en jäkla massa gick dom till slut med på att ta tillbaka alla utskickade räkningar plus att ge oss ersättning. Till en början vägrade dom t.om att säga upp vårat abonnemang, trots att dom inte kunde fixa problemet=O 
Men som sagt, tyvärr har vi alltså ingen hemtelefon utan skippar det ett tag framöver igen.. SUCK.

Imorgon är det MIDSOMMAR!!! Vi kör på lite traditionellt mys i Vinarn. Det blir fint.



Jihoo! Titta vad som låg ute på trappen nä...

img_0334 (MMS)

Jihoo! Titta vad som låg ute på trappen när vi kom hem!! En gungställning och en sandlåda:) Nu vet vi vad vi ska göra ikväll! Tusen tack mormor och morfar:)


Trevligt, härlig, kul!! Vi är på Leksand S...

img_0332 (MMS)

Trevligt, härlig, kul!! Vi är på Leksand Sommarland:) Thea har skitkul, vi kunde inte valt en bättre dag att åka iväg på:) Jag återkommer senare, nu är det sax för en glasspaus i skuggan..


....

img_0330 (MMS)

....


Idag hittar ni oss vid skuthamn! Jag och T...

img_0329 (MMS)

Idag hittar ni oss vid skuthamn! Jag och Thea har nyss premiärdoppat oss och snart ska jag cykla iväg och köpa pizza! Tjoho!!


Bilbingo, Bajs och Biskopsnäset

Idag ringde dom från Biskopsnäsets förskola och meddelade att Thea skulle skolas in på avdelning 3 istället för avd 1. Jag blev ju lite fundersam när jag fick hem papper på att hon skulle börja på ettan, för där är det ju bara pluttbebisar! Då skulle hon ha gått där nån månad bara, och sen bytt=s 
På trean är det blandade åldrar. Och på tvåan är dom från ca 3-5 år. Varför har dom så funderar jag på?? Blir det bra? Jag fattar inte riktigt..

Annars har Thea gjort stora framsteg att klara sig utan blöja!!:-D Dom senaste dagarna när vi bara har varit hemma ute på gården har hon gått utan blöja och sagt till varje gång:)
...Det blev dock en liten (nja..stor) olycka nyss på Hammarbacken:/
Thea gick ned på undervåningen och blev så tyst, så jag gick ner för att kolla till henne. Splash! lät det och en massa löst bajs på farmor och farfars fina hallmatta..haha. Farmor är ju ganska känslig för såntdär, så Eva och mamma slet i panik för att få bort bajset snabbt från mattan och Fia stannade kvar på övervåningen och roade farmor så hon inte skulle komma ner;) Det är bättre att vara ovetandes. Hon är ju en sån dramaqueen!!

Mamma och Kristoffer vann inte ett öre på bilbingon:( Ska vi aldrig få tuta:o?? På onsdag i Söderbärke kanske??;)

Nu ska jag kika vidare på fina vagnar! Jag har en köpare på nitrochassit som kan tänka sig ge 2000, men jag kan inte bestämma om jag ska behålla det jöö!! Åh. 




 

Usch vilken dryg dag de har varit idag! Ja...

img_6807 (MMS)

Usch vilken dryg dag de har varit idag! Jag har ringt en miljard viktiga samtal, jobbat, lagat soppa på en spik, städat.. Och nu då! Tut-bingo med mamma, Fia, Kristoffer och Majken! Fatta va drygt de är att hålla Majken road och tyst! Hon har vänt ut och in på min plånbok och halvt ätit upp min iPhone, så nu har ju jag att göra iaf.. Vi åker och hämtar Thea på Hammarbacken ist, så får Kristoffer ro hem penneningarna under tiden;)  Förresten tuttade hon inte EN ENDA gång inatt så vi är på god väg nu!!


Fy fuck va skönt de ska bli med höst, när ...

img_0321 (MMS)

Fy fuck va skönt de ska bli med höst, när man får gömma fötterna i ett par snygga stövlar ist!!


Mina fynd!

Vi har haft det trevligt idag, förutom att jag fick en rejäl illamåendesattack, säkert pga nån nerv i nacken som måste sitta knasigt efter vi tältade..haha:) Gick över efter en ipren iaf!
Hanna fick sig en ny vagn (lyckos henne) Jag fick nöja mig med kläder till tjejerna. Några grejer till mig oxå, men sånt är ju inge intressant att se..

Thea fick detta...

Huvtröja från POP. 190:- 275:-
Byxor i samma färg, oxå POP, 205:- 295:-
Skor, Stadium 79:- 149:-


Majken fick detta från Polarn...
Windfleeceoverall att ha i höst, 415:-  595:- 
Basrandig T-shirt i rosa, 120:- 170:-
Tunn bommullsmössa, 100:- 145:-
Sandaler, H&M, 59,50:-
 



Nu ska vi iväg till Mamma o Fia som är ensamma ikväll och äta kvällsmat!
Tjing!

 

Kl 10.30 väckte Kristoffer mig och frågade...

img_0314 (MMS)

Kl 10.30 väckte Kristoffer mig och frågade om jag inte ville åka till Borlänge? Först sovmorgon, sen Kupolen, min dag kunde inte bli bättre:) Så nu är vi här! Hanna Andreas och barnen är oxå med!  Ha en trevlig dag alla!


Yippie kay ey



Min favvoaffär har rea nu!! Ni vet väl vilken jag menar??;)
Fri frakt över 1000:-!
Jag ska fynda en rosa vindfleece till Thea och kanske en grön fleeceoverall till Majken!
Klicka dej vidare HÄR---->


Behöver jag säga att riktigt sådär skönt s...

img_6807 (MMS)

Behöver jag säga att riktigt sådär skönt som tjejerna ser ut att sova, har inte jag sovit! Efter att ha balanserat på en höft mot en tunn tältduk som underlag, känner jag mig ganska mör i kroppen. Meeen vi har haft det mysigt iaf.


Jupp! Familjen Lundberg/Persson ska tälta ...

img_6807 (MMS)

Jupp! Familjen Lundberg/Persson ska tälta på gården inatt!:) Vi ligger hullerombuller i ett hav av fårskinnsfällar, täcken och sovsäckar, alltför att inte frysa! Vi hör vattnet i forsen skvalpa, Mysigt!! och en gammal skata kraxa hysteriskt, som Kristoffer snart kommer ha död på. Thea tyckte nog vi var lite knasiga när vi började packa med oss alla saker och sa att vi skulle sova ute=s Till en början hade dom inte ro alls att sova, dom mölade runt helt speedade, sen helt plötsligt somnade dom i en ganska lika style:) Godnatt då!!


ska jag erkänna?

Nog hade jag en väldigt snuttig Majken brevid mig ändå inatt..haha. Men vi försökte inte ens, utan tänkte att vi slutar med nattamningen nästa vecka ist. Och så slutar vi amma HELT på dagarna ist, fram tills dess. Hon sov inte så speciellt mycket längre på natten heller innan hon vaknade och ville komma till oss. Menmen. Vi tar nya tag då.

Idag är det VÄLDIGT fint väder ju!! Och dagen till ära ska vi på Williams 3-års kalas!:) Tror inte Thea har fattat det där med kalas riktigt, det är ju hennes första kompiskalas hon ska få gå på. (Stackars barn)

Kristoffer tog nyss med sig Majken för att gå och handla, medans jag och Thea har gjort ren marsvinens bur. Vilken fantasktisk hjälpreda jag har:) Hon ser så stolt ut när hon är med och lägger i hö och fyller på med frön och grönsaker!
Men vafan. Det ena går och luktar den andra i muttan och då får hon sej en rejäl kissdusch. USCH! Måste kolla upp om hon är en kille egentligen, eller är hon lebb?? Hjälp!


semester, då slutar vi amma

Idag jobbade Kristoffer sin sista dag innan semestern. Nu väntar tre lediga veckor tillsammans.

Ikväll kommer bli första kvällen helt utan amning
, så inatt när Majken vaknar är det pappsen som får ge närhet och tröst. Japp då säger vi så. Det kommer gå jättebra. Jag kommer inte tveka och ändra mig, Jag kommer inte få en klump i halsen och tänka att det är absolut sista gången vi kommer få ligga på soffan och mysa. Nejdå!
Jo, men den ena tutten har hon inte snuttat på, på en vecka, så den är i princip tom (skitkul att ha världens storleksskillnad på pattarna) och sen har hon börjat dricka VÄLLING!!
Hon drack nyss 200 ml rakt upp och ner:)
Jag kom på varför hon vägrade såhär i efterhand.. Att ge henne välling i famnen i ett mörkt sovrum tex funkade inte för hon förknippade bara det med att sömn och då vill hon ju BARA amma. Istället fick hon vällingen i badkaret, ståendes mot badkarskanten:) Då gick det minsann ner!

Jag ringde till Emmaljunga idag och leveransen på en Nitro med svart chassi kunde tidigast bli vecka 35-39!! Så länge orkar ju inte jag vänta.. Så nu blev jag fundersam igen.. Om jag ens kan välja klädsel.. Jag kanske vill ha en Urban Jungle ist, eller en brun Brio Go kanske, som jag har tjatat om så mycket förut?!!?
♥ Stjärtebarn



Nee.. Jag har varit helt sjukt trött idag och igår. Idag somnade jag till sittandes i lekparken här hos oss:/
Tjejerna härjar ju med varandra om dagarna så jag blir alldeles matt:) Thea spelar Allan för Majken och hon skrattar så hon nästan kiknar:p
Nu blire fotmassage. tjingeling


Nu är vi på bilbingo i Harnäs, hela familj...

img_0305 (MMS)

Nu är vi på bilbingo i Harnäs, hela familjen plus Linnea;) Och dra på trissor! Solen kikar fram titt som tätt! Vi har förklarat reglerna en extra gång för Linnea som förra året tutade utan att ha bingo=s pinsamt värre... Nu är thea ivrig på paus för då ska hon köpa godis:) puss o kram


statistik

Antal besökare på min blogg har klättrat uppåt mer och mer på senaste tiden! De tycker jag är jättekul:) Sen att jag oftast skriver en massa gojja och tjatar om mina vagnar i var och varannat inlägg är ju en annan sak=s

Imorse kom Linnea och Jonny hit på sina cyklar. Dom hade varit in på Hemköp innan och köpt med sig en lite goda frukostsaker. Ekströms äppelkräm och en lång nygräddad baguette. Det är då jag är extra glad att vi bor så nära varandra♥ 
Efter den sena frukosten åkte vi upp på coop för att köpa pinnar tänkte jag säga!? Men nää.. Virke heter de ju, till en utomhusbur till marsvinen som vi skulle bygga.
Alltså jag KAN bygga själv, men det är de att mitt tålamod för att pyssla försvann i samma ögonblick som Thea föddes. Tidigare har jag varit så stolt för att jag iaf är händig. Men nu har jag inte ens det som en egenskap haha..

Detta är resultatet! Nu kan dom strosa runt där i buren å bara pillimojsa i sommar.
Tack Nenna!


Men Majken då! Jäklar va dryg hon har varit dom två-tre senaste dagarna!! Hon vill helst inte äta mat, bara snutta. Hon bajsar så löst att det smiter ut genom blöjkantan varje gång, sen känns hon litelite varm vissa stunder. Nu måste det väl vara tänder på G iaf?? Men när jag kikar, ser jag inte minsta lilla tillstymmelse till tandsprickning=/ Hon är ju iaf 8½ månad.
Thea fick oxå tänder sent och då kom alla på en gång. Smidigt iofs att slippa långvarigt gnäll hehe..

Jag och Kristoffer har fått nån slags nytändning i förhållandet tror jag:) Eller har han nån baktanke måntro, med allt gulligull han sysslar med?? Här hemma är ju oftast tonen rå men hjärtlig, så nu blir jag fundersam..hmm:p
Jag ska nog ta och plocka fram dom där pistolerna till WII som jag gömde uppepå hatthyllan för honom, förra veckan när jag var pissed off.



 


virrigt

Om jag säljer scootern och nitrochassit (och behåller den vanliga svarta sittdelen) och så har jag ju min bonus på babyproffsen. Då kan jag ju köpa ny vagn med gott samvete och bara behöva lägga till någon 1000-lapp;)

JA! Såå gör jag! Imorgon ringer jag och beställer en Ozone City, med svart chassi och den svarta sittdelen med röda detaljer, samma som jag visade i inlägget tidigare (de där fula lilla märket får jag stå ut med..)
Ozone City har ju en annan slags sittdel än nitron. Den är ergonomisk.. kan ju vara skönt eller nåt?! Den är ju inte lika snygg som en vanlig sittdel, men då har jag ju två olika att byta mellan!!:)

Då har jag ju komponerat ihop min drömvagn hihi! Någon som hänger med hur jag menar??;)

Nu har dom "kopieringsskyddat !?" bilderna på hemsidan, där jag hittade alla nya färger på igår! Typiskt.

Aja.. HÄR hittar ni alla färger!

Nu ska jag väcka Thea som tog en väääldigt försenad middagslur! Den här kvällen blir skoj! haha..

Emmaljunga 2011

Jag har ju varit så nyfiken länge nu på vilka nya färger Emmaljunga släpper här i dagarna och nu fick jag äntligen se dom!!:) Svarta chassin!!!! Jag jublade bokstavligen i soffan hahaha.. Äntligen har dom fattat grejen!

Jag har ju varit lite sugen på en ny nitro åt Majken, då våran börjar bli lite "sliten" nu..hehe. om dom kom i nån fin färg såklart, annars fick det va.  
MEN. Det fanns inte en enda klädsel som imponerade speciellt mycket på mig i år!! Blää. (Nu hade ju Kristoffer tur:p)
 
Men måste jag välja blir det denna nedanför.. och så klickar jag på våran sittdel i "black croc"! Och så måste jag ha ett genomskinligt regnskydd som oxå var en av årets nyheter!

Färgerna påminner VÄLDIGT mycket om crescents vagnar. Och loggan på sufletten ger mig Canada Goose-vibbar. Fy! Men chassit vill (läs:ska) jag ha och det går ju tyvärr inte att endast köpa chassit och inte sittdelen=s
Humhum.. Jag gillar inte krimskrams i olika färger på vagnar. Tycker det kan bli svårt att matcha då ju!!
Nää.. om jag skulle börja kolla efter nåt annat märke att förälska mig i. Jag blev faktiskt besviken nu jööö! Eller så vänjer jag mig.. Va tycker du om Emmaljungas nya färger??

Va tycker du om den här då Hanna??:P

(Bilder lånade från www.emmaljunga.se)

Envisa Majken

Nu har vi försökt få Majken att dricka välling i 3 månader och det funkar bara inte! Jag har testat allt! Pipmugg, tio olika nappflaskor med olika nappar, mugg, på sked, glas, kall, varm, olika tider på dagen, om kristoffer ger när jag inte är i närheten... Nä hon vill bara inte. Hon spottar å fräser och slår bort flaskan.
Vissa barn vill väl kanske bara inte iofs.. Men jag trugade lika med Thea, sen en dag kom hon på att det var gott och vilken lättnad det var!
Jag nattammar fortfarande, men det är ingenting hon blir mätt av, så nu har hon börjat vakna tidigare och tidigare och är jättehungrig. En flaska välling på kvällen skulle ju göra att hon håller sig lite mer mätt!
Aja.. Gröt får duga sålänge.. Och sen ska vi ta tag i de där förgrymmade nattsnuttandet nu när Kristoffer har semester!


Nu börjar marsvinen röra sig i buren.. Igår satt dom i varsitt hörn som två döingar och åt ingenting, men idag smaskade dom glatt på ett varsitt salladsblad Thea gav dom.. Hon säger att det svarta marsvinet är hennes och det bruna är mormors (?!) sötis då!:)

Nu ska vi kläda på oss och ta en sväng upp på stan. Vi trotsar regnet! MYYYS.
På em när K vaknar åker jag och jobbar en snabbis.



Till salu

Fisher Price Rainforest Jumperoo,
En jättefin "hoppställning" som spelar olika melodier och roliga ljud, köpt våren 2008.
Nypris BarnensHus, 1895:-

Mitt pris 700:-




Tillskott

Nu är vi 5 tjejer i familjen! Vad dom två små marsvinen heter vet vi inte än.
Frågar vi Thea svarar hon; Maja-Linnea och Hanna, men jag vet inte ja.. Det är väl inga direkta husdjursnamn=s
Vi spinner vidare på de.. Eller kom med förslag vettja!!
Jag hade ju Båtsman som förslag förrut, men de passar ju inte på en tjej:(


Kristoffer är på jobbet, Majken ligger uppe och sover och jag å Thea tittar på Bröllopsbonanza:)
Blir jag sugen på att gifta mej eller inte??! Jag vet inte... Det känns VÄLDIGT komplicerat och drygt att planera allt. Och DYRT framförallt! Sen har jag nog ganska höga krav oxå. Än sålänge räcker det med att vi vet att vi vill leva med varandra.. Om 4-5 år kanske vi slår till.
Det blir ju lite (sjukt) hajpat med bröllopssnack just nu oxå när Victoria och Daniel ska gifta sig..haha



På fm var vi på Sofias skolavslutning. Nu har hon gått klart alla år på Marnässkolan!
Hon var så fin så! Snyggast av alla med sina rådjursögon!! Men Linnea..., är du säker på att hon är våran riktiga helsyster?? Hon är ju inte direkt lika oss:S
När vi stod där började mamma fundera på vilket år i raden hon stod där och kom fram till att hon har haft barn som gått där i 17 år! huuh!




Nu somnade Thea brevid mig. Bäst att jag går upp med henne!
Godnatt!




Lunch och lite golf. Vilka intressen barne...

img_0292 (MMS)

Lunch och lite golf. Vilka intressen barnen har nuförtiden;)


SMS-inlägg

img_0290 (MMS)


Hiss eller diss?!

Jag blir rädd...

Hos frissan

Thea sitter och pillar i mitt hår!! Hon gör nån slags hårmassage..mm skönt! Äntligen har jag någon nytta av henne;) nä nu skojade jag.

Idag har vi haft det lungt och trevligt, hela familjen!
Vi gjorde som ett stort busslast pensionärer gjorde. Vi åkte till Disponentparken.
Fikade.. köpte lite växter till rabatten.. Thea sprang runt, busade och matade kaninerna.

Innan vi åkte dit sa Kristoffer att han aldrig varit där tidigare och att han var nyfiken på var det var för nåt. Sen när vi kommer dit kläcker han ur sig att han visst hade varit där och pekade på bordet han satt och åt vid. Det var där han och hans jobbarkompisar gick i mål när dom gick gruvtrampen. Smaaaart! Killen har ju koll!!! NOT.



 
Påvägen hem stannade vi på Dollarstore och köpte hem sånt där bra-att-ha-tråk och en sväng in på MM och sen vidare till Laggen för att fylla frysen med pannkakor.

När vi kom hem fick jag den brilljanta idén att vi skulle köra med gräsklipparen i slänten på baksidan, vilket resulterade i att gräsklipparen strök med..haha.. ni skulle ha sett molnet av rök! Men typiskt. Och Kristoffer kom ju undan med att "mitt ord är hans lag" allså att det inte var hans fel för jag sa ju åt honom att göra de. Är han helt IQ-befriad??haha.. Jag vet väl inte om man kan göra så eller inte..:)

Inatt sover Majken inne på deras gemensamma rum, vi ställde in spjälisen nyss.
Hon vaknar alltid när vi kommer upp och ska lägga oss, så hon kanske inte blir lika störd av oss där!? Hoppas! Och hon har fortfarande inte sovit en endaste hel natt sen hon föddes och nu på sistone har hon börjat vakna tidigare och tidigare och är jättehungrig men ändå trött. Hur svårt ska det vara att ta flaskan med välling?? Jag har testat med allt. Hon bara fräser!!

Nu ska jag paketa in en massa traderavinster! Och nästa år, DÅ åker vi UTOMLANDS jippppppiiiiiii!!
Gonajt!


skatten

2087:- + på mitt sparkonto idag! Tack för det! Fast jag hade hellre velat vara Kristoffer..:/
Tur att han delar med sig..haha.
Då är det bara att försöka glömma att pengarna finns i några veckor, tills vi tar våran minisemester till Göteborg. Jag har på senaste tiden känt ett väldigt sug efter att åka utomlands i sommar, men det är nog ingen idé. Jag vet inte riktigt hur mycket semester det skulle bli med två småttingar;) Fast iosf då,, vi åkte ju till Kreta när Thea var 8 månader och det gick ju finfint. Det är ju smart att åka medans dom åker gratis hehe.

Okej, jag slutar fundera då. Och jag ska inte titta på sista-minutenalternativ. Men det ser ju så förbaskat lockande ut!!!

 


Kyrkisavslutning

Yeeey! Thea var uklädd till troll på kyrkavslutningen idag! Sötaste trollet jag har sett;)
Vad jag slet med "kottehalsbandet" haha! Dock var jag för slö för att plocka fram symaskinen och sy på lite lappar och knappar.. Jag ska göra iordning en finare att spara sen nån dag!
Thea är ovanligt lätt att ha att "göra" med! Hon har sjukt mycket tålamod för att vara 2 år tycker jag.
Hon älskar att klä ut sig och sminka sig och man får gärna fixa hennes hår. Kanske vänder det snart?? hihi..

Troll x 2! Två små gulltroll!

Majken gottade sig med en varmkorv i vagnen.. Fatta hur mycket jag går emot mina egna principer med de där att hålla vagnarna snygga och rena nuförtiden!! Barnen brukar inte få äta kladdiga sakar i vagnarna!! Never!
Nu är det ju tur att vagnen är gjord i fejkskinn så det var bara att tvätta av med lite diskmedel.. Fast det luktar fortfarande liite varmkorv i den.. uuh.

Thea blåste såpbubblor..

Det fanns som vanligt en MASSA olika roliga aktiviteter för barnen. Som alltid när kyrkan anordnar grejjer!
Tack för den här våren! Men det är inte riktigt slut ändå.. Det kommer finnas fika att köpa och barnen kommer kunna leka vid lekparken vid församlingsgården varje dag en stund under sommaren, så vi hittar nog dit då oxå!





...Vi har det bra, vi här bak i bilen å vi...

img_0275 (MMS)

...Vi har det bra, vi här bak i bilen å vill ej va med om nån krock.. Dobidobidobidobidamdam trallallala!! Om jag sjunger ännu högre kanske hon blir nöjd?   Nee! =s Vi är iaf påväg till Borlänge..


Majken hade varit jättesnäll hos mormor nä...

img_6807 (MMS)

Majken hade varit jättesnäll hos mormor när jag var iväg och jobbade imorse! Skönt! Nu ska vi äta lunch på Piren.. På vägen hem tänker vi besöka loppisen vid Hammarbacken.. Ne! nu sover Majken, då är de bäst att passa på att äta;)


Student 2010


















Jodå! Jag tror att hon är glad, nöjd, ganska nykter och har lite huvudvärk.
Hoppas dom får en toppenkväll nu!

Vi har kalasat och firat henne hela dagen lång:)
Nu var det skönt att komma hem och duscha och sätta sig i soffan en sväng. Imorgon ska Kristoffer jobba 6-18 och jag åker iväg tidigt på morgonen och gör min jobbsväng jag med! Thea och Majken lämnar jag över till mamma. Tror det är första gången hon är barnvakt till Majken ett längre tag. Det har ju inte riktigt funkat tidigare..:/ Fast nu är hon ganska nöjd med att vara hos andra människor, sålänge jag inte syns till.. Då blir hon mammig som tusan!

Trevligt att träffa kussarna idag oxå:) Nu längtar jag till Stockholm!! Får se om vi kan trycka in en snabbvisit dit oxå i sommar! Vi måste ju gå på Grönan och Skansen. Thea ska ju lämna sina nappar till kattungarna där.. hihi..

Nopp snopp. Godnatt!










Ja där satt ju ostskivan snyggt... :p

img_0266 (MMS)

Ja där satt ju ostskivan snyggt... :p


Äntligen kom Kristoffer hem från jobbet oc...

img_0261 (MMS)

Äntligen kom Kristoffer hem från jobbet och gav mig fotmassage! Vilken helvetesdag de har varit idag, jag är helt slut av att bara varit hemma med barnen på em!  Nu ska jag ladda med lite sömn, det är ju någon som tar studenten imorgon;) får inte glömma att köpa blommor!!!  Godnatt


Säckgång och China Town

Ser man siss Linnea på korten?? Jo, det gör man nog:) Jisses vilken speed "tåget" hade. Eller var dom väldigt få?? Jag vet inte!? Jag fick rysningar när jag kikade på dom! Jag vet egentligen inte varför.. Kanske för att man känner igen sig i känslan. Äntligen är skoltiden över! Både kul och tråkigt på samma gång:)

Jag saknar min gamla turismklass! Emelie, Petra och Alex.. Och dom andra som gick handels oxå såklart! Vilket röj och MÅNGA minnen!!
Klassträff snart eller??;)



 

Efter att vi kollat på alla blivande studenter fick vi nåt ryck och slog oss ner på China Towns uteservering. Det var vääldigt mysigt! Thea fick en massa klubbor och Majken var superdupertrött och mest knölig:/

 

Tjejerna somnade jättesnabbt efter en dusch och lite saga! Jag har så duktiga och fina flickor♥
Vilken skillnad nu när båda sover från sju-åtta på kvällarna. Jag har ju för sjutton egentid. Fantastico! Jag skulle ju kunna skaffa mig nåt intresse..haha.. Synd att inte kupolen har öppet nattetid. Jäklar vad jag skulle kunnat shoppa då!

..Nu har jag och Karin lite nattliga hemlisar på G. Vi får se vad som händer och fötter...:p




Gokväll på er!

img_6807 (MMS)

Gokväll på er!


En toppendag!

Här kommer några pics från Kyrktrolldagen igår!
Det tog ett bra tag innan hon förstod vilka dom knasiga trollen var;) När vi kom dit hade dom kokat en läbbig(god) trollgryta med korv, potatis o grönsaker mm. Smaskigt värre:) Thea åt tom broccoli..

Humöret var på topp!


Efter grytan bjöd trollen på trollsnorsbakelser.
Så mögliga och gamla att dom var alldeles gröna och det växte svampar på dom!


Kolla in stilen! Hon hade inte tid att vänta på en sked..haha




Lek och sång!


Sen vaknade minsta lilla damen efter en lång tupplur,
men hon gillade inte riktigt de här med skogen.. barrigt och sticksigt. Fy!


Tisdag och jag har såå mycket i huvudet nu!


Just nu är det många samtal som rings fram och tillbaka. Smsen trillar in från alla olika håll och jag är sämst på att svara. Jag får sånt sjukt dåligt samvete. Men grejen är att det tar ca 5 min för mig att skriva ett kort sms och jag är nästan jämt kladdig å blöt om fingrarna. Jag bär inte runt på min mobil när jag är hemma, den ligger oftast i väskan. Lagar jag inte mat, så bär jag runt på ungar eller kör bil. Eller byter blöjor på övervåningen och vägrar springa ner om jag hör att det ringer på min mobil.
Jag gillar ALLA mina släktingar o vänner. Jag är jätteglad att ni hör av er! Förlåt att jag är så svår att nå jämt! Ett tips är att ringa ist för att smsa..haha.

Idag på eftermiddagen ska vi på "Kyrk-troll-dags" på biskopsnäset! Vi kommer leka lekar och sjunga. Sen bjuds det på trollgryta, trollsnorsbakelse, trollsaft och kaffe! Det blir kul! Fantastiskt hur mycket aktiviteter kyrkan fixar för barnen:)

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och titta på Thea som susar omkring på sin cykel!


RSS 2.0