2 steg

I söndags, den 12 oktober tog Thea sina 2 första steg:) Min lilla stumpa!! Nu fick ju jag tyvärr inte se det, men de fick mormor såklart! Hon var alltså 9 månader och 6 dagar. Inte illa=)
Hon har ju dille på att ställa sig upp och släppa taget och hon börjar se mer och mer stadig ut, så jag hoppas det håller i sig för jag och pappsen vill också se!! 

Både jag och Thea är förkylda och rossliga i bröstet, men jag blir ju lite orolig för Thea.. Om hon hostar släpper det iofs, så det verkar ju bara vara segt slem men men.
Nu har jag hittat en perfekt julklapp till Kristoffer förresten. En svart och vit-randig T-shirt till honom och en likadan långärmad tröja till Thea från Blingo. Han som alltid tycker att det är så orättvist att det finns lika för mammor och barn. Men nu jäklar!



Nu känner jag ingen som ska ha något Blingoparty tyvärr, men det gick tydligen att köpa via webbshopen ändå..

Slänger in en bild från julaftonen -07. Åh vad jag saknar den tiden, när Thea låg i magen..           

Nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på min älskling.. kanske göra fler barn..hehe



fredagsmys

Idag har vi hunnit med mycket!! Vi hämtade nya bilen imorse härligt.., sen åkte vi direkt till Borlänge för att hämta ut våra mobiler som har blivit lagade. Vi tog en sväng in på kupolen, och in på babyproffsen för att höra när Theas nya vagn kommer... Men det skulle dröja till vecka 45.. suck..men åh va jag längtar! Sen tvingade Kristoffer sig in på Max för han var tydligen värd en hamburgare=)  Vi kollade även på en ny bilbarnstol till Thea.


BRITAX Multi-Tech

grymsnygg... men den måste ju passa i bilen också..

Senare åkte jag och Sofia ut till Dollarstore och kollade på allt krimskrams..herregud va mycke skräp de finns.. men lite bra grejer också.. svarta förvaringsbackar i plast och mazariner till Roger fick följa med hem. 

Imorgon väntar den traditionella lördagen.. Frukost på BK´s först, sen lite spaning i de få butiker som finns..Man kan ju alltid hitta något!



Kan klockan gå lite snabbare?

Idag hade jag och Thea liten sovmorgon till klockan 10..väldigt sköönt,.
Vi gick upp och åt frukost och jag förberedde lunchen. Thea bara satt och skrek.. hon har ju blivit så sjukt mammig och gnällig, men det skyller vi på tänderna.
Efter ett litet tag vaknade Kristoffer och vi åt lunch, sen tog vi en promenad upp till stan. Vi var in en sväng på banken och tog ut pengar till bilen som vi får hämta imorgon bitt!!! wiiiie!!!
Efter det gick vi och tog en fika ute i solen, medan Thea låg och sov i vagnen.. Sådana stunder kan jag leva länge på.. Att bara få sitta i solen och mysa på vardagarna med min älskling♥ Vi pratar om allt och inget..


När vi kom hem var Roger här och fixade med bilen och drack lite kaffe. Thea busade som vanligt runt på golvet ett bra tag innan hon blev trött:) Min lilla snutta..
Runt 19 kom mamma, Sofia och Linnea.. Jag skulle färga och sätta i löshår på henne och det blev faktiskt jättebra..
Thea somnade snabbt i Kristoffers famn, tack och lov.. Jag börjar bli så trött på att kvälls-amma.. Tänderna känns, om man säger så:)
Men nu längtar jag bara till morgondagen, vi ska en sväng till Borlänge i nya bilen, sen ska vi storhandla mat! De blir bra de..

...Älskar mina änglar Mest av allt... 

PMS

Idag och igår har jag varit allmänt PMSig.. grinig till tusen.. jag orkar knappt med mig själv..usch men det går snart över.

En sak som fick mig lite gladare är att vi har köpt en ny bil iaf=) Det känns så skönt att kunna åka hur man vill igen..
En Hyundai i30 blev det till slut. Vit -07:a, har bara gått 500 mil och väldigt bensinsnål. Helt perfekt för oss. Men jag måste nog köpa lite grejer till den.. Tona rutorna, en lite vinge ska på mm.. det blir spännade. Kanske såhär?


                                                 

Nä nu ska jag byta en bajsblöja..:)

blogga?

Hur ska man hinna? Det finns ju alltid något annat som måste göras.
Thea är lite förkyld.. Känns som om det ligger och gror bara.. vi blir liksom inte riktigt förkylda. Usch vad jag gruvar mig..

Jag gillar söndagar faktiskt för det är så sjukt skönt att städa iordning inför veckan som kommer. Prio ett är hallen nu. FÖRVARING!!!! Vi måste få plats med alla ytterkläder och skitiga skor nu i höst. jag får panik på alla skor som bara ligger.. så dom ska in i ett skåp tänkte jag. Det får bli en PAX graderob från IKEA.  Thea har ju fått så många jackor och overaller nu också som måste förvaras:) I  lördags fick hon förresten ett brunt och rosa Didriksson-regnställ samt ett par Pettson och Findus stövlar.. Hon var så söt idag när vi var ut i lekparken min lilla tös:)

Imorgon blir det nog ett stort bullbak och lite mer städning. Måste hinna fylla i barnomsorgslappen också, för säkerhets skull. Jag har egentligen ingen aning om hur det funkar...suck. Det är mycket beslut som ska tas jämt.
Jag vill nog bara va hemma och skaffa en hel drös med barn..hehe


RSS 2.0