fraaaajdeeej

Telia är bra roliga..
Vi har ändrat vår tele/bredbandsoperatör igen. Först hade vi Telia, sen bytte vi till Bredbandsbolaget. Sviindyrt. Och nu har vi bytt tillbaka till Telia igen. Hursomhelst. Vi fick då välja ett nytt telefonnummer. 611010. Perfekt tänkte vi! Det var ju enkelt att komma ihåg liksom.
Efter någon vecka var det dax att koppla in telefonen och då funkar det ju såklart inte!
Idag åkte vi upp på Telia på stan för att ta reda på vad felet var.. Expiditen ber Kristoffer om vårat nya nummer och K rabblar..
Mohammed??! Säger hon och tar en titt på K..
Ööh.. NEJ TACK! Kristoffer heter jag.
Nä.. Det nummret har Mohammed får vi till svars. Hmm. Har en Mohammed snott vårat telefonnummer?? Vårt fiina, enkla, braiga telefonnummer??!
Väldigt konstigt för på våran orderbekräftelse står klart och tydligt att vårat nya nummer är just 611010. När dom ringer upp Telia kan dom bara konstatera att dom inte hittar på nåt "kontrakt" på de. FUCKING FELIA! Sluta krångla nu dåå!

Enligt dom är vårat nya nummer nåt i stil med 613984, alltså heeelt omöjligt att komma ihåg. Och dom har inte ens informerat oss. Det är ju bra att man vet vilket nummer man har själv..

Såå.. Alla ni som vill tala med Mohammed kan fortsätta ringa på 611010. Ni som vill nå oss ringer 80200.


Förresten har vi bestämt oss att tacka nej till Theas dagisplats, ännu en gång. Tre timmar gör varken till eller från. Dom spenderar vi på ÖF, kyrkis, eller andra ställen som badhuset, lekparken, babysimsgruppen å tex gympan hon ska vara med på i höst mm. Hon får stimulans och lära sig att vara med andra barn på annat håll.
Vem bryr sig om hundra år om hon började på dagis vid 2½ eller 3 års ålder??
Dessutom blir det gratis för henne när hon fyller 3 i jan och då kanske de är värt de..
Jag gillar att vara hemmamamma! Tyvärr är det nästan bara "äldre" mammor som väljer att vara hemma med sina barn lite längre.. Synd, om man har möjlighet menar jag..

Ha en bra fredagkväll alla!


Kommentarer
Postat av: emelie

Ja de gör ni rätt i, att låta thea vara hemma!

Domhar ju bestämda tider för 15 tims barn!!

Och som du skriver hon får allt de hon behöver hemma!'

Sjukt de där med erat nummer, men de är som vanligt när man ska göra nått sånt!!" krånglar jämnt.

Och så informerar dom dåligt

2010-05-08 @ 06:39:55
URL: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Postat av: A

god morgon. (:

2010-05-08 @ 07:11:05
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Two olsson sisters

men vad tråkigt! Så typiskt att det ska krångla!

Allt bra?//Emma.

2010-05-08 @ 07:33:48
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: Hanna

jag hade inte heller valt att skola in maya under min föräldraledighet, maya hade ju redan börjat på dagis när jag pluggade så hon längtade ju dit, de va bara därför hon fick börja gå igen, ville inte bli av med hennes plats o sen kanske bli tvungen att skola om henne på en annan avdelning sen när jag ska börja plugga igen.. en liten fråga, har ni tänkt skaffa en till bebis nu eller? ps vi har också haft skiiiiiiiitmycket krångel med FELIA, vi va galna till slut men fick iaf en ersättning på 2400 kr för deras krånglande.. kram

2010-05-08 @ 07:46:04
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Tessa

Det är gratis från 4 års ålder, och det börjar alltid på hösten. Alltså när barna börjar efter sommarlovet är de gratis, oavsett vilken månad man fyller...!

2010-05-09 @ 08:39:47
URL: http://tessa84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0