Leksand Sommarland

Jag måste ju bjussa på lite pics från Leksand Sommarland!!
Kristoffer som inte hade varit där tidigare blev förvånad över hur mycket kul det fanns att göra och ville åka dit utan barn nästa gång..hehe.
Thea testade på allt hon kunde! Det roligaste var att köra elbilarna och åka karusellerna. Vattenrutchkanorna var lite läbbiga, annars var hon helt vild:)
Majken hade fullt upp att hålla koll på oss alla och att gnaga på ett stort päron. Hon var så nöjd med att sitta i vagnen och kika på alla barn, sen tyckte hon att det var så skönt att doppa fossingarna i poolen:)
Jag och Fia gillade lunchbuffén mest haha.. närå, men vi hade kul allihopa. Ett roligt och billigt ställe som vi kommer åka till fler ggr! Kanske med något mer trevligt sällskap??!:)




















Annars då?? Det stramar fint på ryggen och Kristoffer köpte nån ny "dongel" till datorn idag, så nu äntligen har vi internet som vanligt!
Telia fick ta tillbaka tjänsterna vi hade beställt (internet, tv och hemtelefon), eftersom dom inte klarade av att få igång våran hemtelefon på över 2 månader. Dom klarade inte ens av att skicka ut en tekniker. PINSAMT. Tack vare MYCKET envishet och en jäkla massa gick dom till slut med på att ta tillbaka alla utskickade räkningar plus att ge oss ersättning. Till en början vägrade dom t.om att säga upp vårat abonnemang, trots att dom inte kunde fixa problemet=O 
Men som sagt, tyvärr har vi alltså ingen hemtelefon utan skippar det ett tag framöver igen.. SUCK.

Imorgon är det MIDSOMMAR!!! Vi kör på lite traditionellt mys i Vinarn. Det blir fint.



Kommentarer
Postat av: Magdalena

Va fina bilder :)

Saknar midsommar i vinarn!!!! Hoppas ni får en riktigt skön dag!!!! Puss o kramar

2010-06-25 @ 15:29:37
Postat av: Jasmine

alltså, åh vilka fina barn du har. & majkens kinder, man vill bara ta tag i dem & bita i dem :) älskar knubbiga bebisar!

2010-06-26 @ 21:13:56
URL: http://jasminerabogliatti.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh, är så avensjuk på din kamera. Vill också ha en systemkamera,blir superfina bilder. Eller så är de du som är duktig på att ta kort!? Ni kanske vill hänga på oss sen när vi åker. Om de blir före eller efter bebben kommit vet jag inte. Förresten ni var ju ursöta på kortet med hjälmarna. :P

2010-06-26 @ 22:41:47

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0