Undrar?

Är det sant att flyktingar som kommer till Sverige har fri tandvård? Nåt som många svenskar inte har råd med. Och vad gör dom egentligen sent på nätterna i gamla turistbyråns lokaler? Finns det längre någonstans för ungdomar att ta vägen på kvällarna?

Jag är intresserad över att få reda på vad kommunerna (vi skattebetalare) erbjuder flyktingarna.. Finns det någonstans man kan läsa om det?


Kommentarer
Postat av: linnea rocker

Det är sånt rysch pysch med det.. hemligt och allt.. Jag blir verkligen irriterad.

Det skulle absolut inte förvåna mig om dom får fri tandvård, dom har ju allt annat fritt. Typ badkort, gymkort, busskort, moskeer, boende. osv osv

2010-09-30 @ 22:05:54
Postat av: Jasmine

"dem" vad hemskt det låter när man säger det på det sättet. att folk flyr från krig är inte konstigt, det hade jag också gjort om det var krig här & man har barn. sen att man har svårare att komma in i samhället när man inte kan språket är inget konstigt. det tar ju tid. inte ens svenskarna kan få jobb här. länge leve mångfalden! sådär, det var min åsikt :)

2010-10-01 @ 20:59:09
URL: http://jasminerabogliatti.blogg.se/
Postat av: ?

Är du rasist?

2010-10-01 @ 22:03:12
Postat av: Elin

Nope! Jag har bara lite funderingar efter valet!

2010-10-01 @ 23:45:01
Postat av: Sara

Man behöver inte vara rasist för att diskutera dessa frågor, de handlar inte om de. Ja tycker de är mer orättvisor i de hela. Om de hade vart sverige som hade krig, så tror jag inte att deras land (afrika, somalier m.m. hade kunnat ställa upp med de som sverige ger invandrarna nu. Jo en huckle på huvve annars blir vi skjutna. De är min åsikt, men ja är INTE rasist för de. Vissa gör rätt för sig!

2010-10-02 @ 21:50:01
URL: http://saraochminafina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0