Fredag

Gud va dåligt med uppdatering här på sistone!! Inspirationen har funnits till att skriva oftare, men inte tiden. Våra små damer kräver ju ganska mycket tid och uppmärksamhet. Speciellt Majken nu när hon har blivit lite större. Hon sover ju inte BARA nu:) Skruttan blir ju snart 4 mån!

Vi har haft fullt upp hela veckan! Idag sov hela familjen till nästan 10, jag lagade lite mat, sen en sväng upp på stan och träffade Hanna, William och lilla Malva. På nåt konstigt vis kan man slå ihjäl någon timme på vår lilla stad trots de värdelösa utbudet av affärer.. Vi tog såklart en fika oxå!




Jag och K går i sängtankar. Jobbigt! Vi är INTE eniga:) Dom har sängveckor på Björk´s möbler just nu.. Hmm.. Men det känns som det finns roligare saker att lägga pengar på än en säng.

Just de ja! En rolig sak vi har att se fram emot är en tripp till Sälen på Sportlovet med hela familjen! Sova i stuga och sånt där mys!

Vad kan man hitta på med en 2½ åring (och en 8 månaders) i sommar? Om man vill åka iväg på en liten semester? Någon som har något bra tips?



Idag kom ett paket på posten! Alltid lika spännande:)
Ett till Thea och ett till Majken.
Dom fick en varsin klänning av snälla faster Jessica och Jocke som har varit i Thailand (orättvist..)
Tack tack! Dom satt perfekt å Thea tyckte hon var såå fin! 




Nu ska jag och Majken lägga oss i soffan och mys-amma lite! Thea sover i SIN säng!
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0