osis

Påväg till Björkmans Bil, för att höra om det fanns solfilm till bakrutorna, fastnar helt plötsligt vindrutetorkarna på hälften av rutan. Och VÄGRAR röra på sig. Behövs tydligen en ny motor till den.. Vilket flyt! Jag blev helt paff! Toningen av rutorna kan vi fetglömma..haha.
Fatta vad mycket pengar man skulle spara om man sålde bilen! Men de skulle nog inte funka så bra de heller..:/


Majken har börjat med en ny "förflyttningsstajl". Tidigare satt hon på rumpan och skjöt sig bakåt med fötterna. Nu sitter hon och lutar sig framåt och ställer sig i lite halv krypställning, sen gnessar hon sig fram med ena knäet.. Svårt att förklara.. Måste få med det på kort sen:) Hursomhelst. Hon kryper nog alldeles snart. Hon vill förresten absolut inte ligga ner. Helst stå och hålla i sig själv i tex badkarskanten, tvbänken och hyllor mm. Sen står hon där och svajar å skakar som ett asplöv ett tag, innan hon sätter sig på lilla rumpestumpen:)


Majken liknar Benjamin Syrsa.. eller Skurt.. Nån som minns honom??:) hihi


Thea har haft lite feber idag men trots det har hon hållt igång:) Hon har släpat runt på alla sina favvoprylar heela dagen. Dvs två cykelhjälmar, en skridskohjälm, en ryggsäck och sina nya skor. (jo hon har vanliga leksaker). Hon körde en hulkenmålning på sig själv idag också förresten.. Tack o lov hann jag på henne innan hela hon var täckt med grön färg. Jag kan konstatera att det är hennes favoritfärg iaf. Den ENDA färg hon målar med typ.

Här tränar hon balansen inför höstens gympagrupp hon ska vara med i;)



Kristoffer åkte nyss iväg till jobbet och båda tjejerna sover.
VAD GÖR ELIN DÅÅ?
Nätshoppar såklart:)

Hej på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0