update

Du är på dag 208 av 280. (74,3%).
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 4 fulla dagar (v29+4).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 3 okt 2009
Du har 72 dagar kvar till beräknad förlossning.
Nu går veckorna lite långsammare...

Kristoffer har jobbat 6 av 9 nätter nu, sen ska det bli såå skönt att vara ensamma igen, UTAN släktingar hela dagen. Hela veckan. Jag ska ta en RIKTIG storstädning då. Det är ju ingen idé nu när man är 6 pers som springer ut och in hemma, varav EN som bryr sig om att det fastnar ett helt jävla grustag under fötterna.. suck.

Vi var iväg till Blge idag med.. Fanns ju inget annat att göra ju.. Blev en 25-års present och extra förankringsband till Thea´s bilbarnstol, så det blir lite lättare när hon ska åka med i Mommo och Moffa´s bil.
Inget till mig, men det kommer ju på posten nästa vecka!=)

Och så längtar jag väldigt mycket efter att församlingsgårdens sång och -lekgrupper börjar igen!!! Så Thea får träffa lite kompisar nån gång! Villgott har ju stängt denna vecka ut, men sen ska vi börja gå dit mer så skrutt får leka av sig. Tills vidare är det lekparken vid sporthallen som ligger på topp!=) Thea är helt vild när vi är där.. Sen ibland stannar hon upp för att spana in de andra barnen. Hon är så nyfiken på vad de håller på med. Lite äldre pojkar är mest intressanta tycker hon=) haha.. Det har hon ärvt av mig=)

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 
En nyfödd Thea! Mössan satt vi bak och fram, har vi upptäckt på senare dar:) men vem brydde sig då liksom med världens finaste underverk hos oss?

Världens minsta Thea på BB 2 dygn gammal. Världens finaste<3

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (visas bara för mig)

Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0