INDISKA i mitt hjärta

Imorgon bär det nog av till Falun och Borlänge. Måste ju köpa lite fina grejer för mitt presentkort jag fick i 20-års present på INDISKA. Jag håller ju på att göra klart vårat nya sovrum, så nu är det bara listerna kvar! Det blir såå snyggt och fräscht med vitt golv och plommonlila och beiga väggar. Men så är det ju såklart några möbler som saknas. Det är alltid något som fattas......
Skruttan var så trött nu på kvällen. Hon vägrade sitta i vagnen när vi var ut två svängar tidigare idag så vi fick bära på henne, (typiskt att låta henne få som hon vill också...) Men men vad gör man inte för sin lilla guldklimp. När vi kom hem var det jättekul att leka på golvet sen somnade hon så snällt på soffan bredvid mig.
Thea hade namnsdag igår å hon fick så mycket fina saker. Bland annat en jättesöt brun och rosarandig kofta och en liten bok från hennes kusiner i Småland. En Älskling body och en tillhörande matlåda. Från gammelfarmor och farfar fick hon en stor förvaringslåda med hjul och handtag på. Perfekt att gå med och stoppa alla leksakerna i. Av gammelmormor fick hon en fuskpolo, massa klossar i olika färger och en jättefin rosa manchestertunika:) mycket grejjer för att bara ha namnsdag..

RSS 2.0